Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – Δόξα Πειραιά 3-2

Published

on

Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες ο ΑΟ Κορυδαλλός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο 87’ της Δόξας Πειραιά που γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα της. Οι Κορυδαλλιώτες προηγήθηκαν στο 15΄με τον Ούγκρη αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι σε 1-2 με γκολ των Νταβέλη 19’ και Αγγελακόπουλου στο 34’ . Στο αμέσως επόμενο λεπτό( 35’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βοζίκη για να πάρουν τελικά τη σπουδαία νίκη στο 87΄με τον Μαυροκέφαλο. Στο 6΄ο διαιτητής Τζαγκαράκης απέβαλε τον εκπρόσωπο της Δόξας Αντώνη Πασχαλίδη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και παρενέβη σε μια αψιμαχία μεταξύ ποδοσφαιριστών. Στο 18’ αποβλήθηκε ο προπονητής της Δόξας Αντώνης Καλαμάκης για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Στο 87’ αποβλήθηκε από τον πάγκο του Κορυδαλλού ο Καραντινός ( είχε γίνει αλλαγή στο 80’) με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης( 46’ λ.τρ. Μαστοράκης) , Ζαχαρίου, Μαυροκέφαλος, Αθανασίου, Καραπατάκης( 80’ Δημητροκάλης) Καραντινός( 80’ Φωτιάδης) , Τσίνα( 64’ Κουλουμπαρίτσης) Λαμπάκης( 64’΄Καλούδης) Βοζίκης, Ούγκρης, Σωτηρόπουλος

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡ: Ανδρακάκος, Καλαμάκης( 88’ Τζαβέλλας) , Κολοβάδης, Αποστόλου( 30’ Κούρτης, 66’ Ζάπο), Μπιάνκι, Κουλίζος Π., Χρονόπουλος( 66’ Μόσχος) Τερβόλι , Αγγελακόπουλος, Καράβολος , Νταβέλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ