Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός: Επιτυχία η Χοροεσπερίδα – Ανανέωσε ο Βουτσινάς…

Published

on

Μεγάλη επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε στο κέντρο Ωραία Σαντορίνη ο ΑΟ Κορυδαλλός. Το κέφι και η διάθεση των φίλων του Κορυδαλλού ήταν έκδηλη δίνοντας έτσι μια διαφορετική νότα χαράς σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αναστάσιος Μάρθας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε περάσουν όμορφα και επισήμανε ότι ο σύλλογος έχει ανάγκη την συμμετοχή των φίλων του Κορυδαλλού τώρα, όσο ποτέ άλλοτε. Ανακοίνωσε κιόλας μέσα σε πολλά χειροκροτήματα την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Βουτσινά για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Μιχάλης Μουσελής μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ, ο κ. Δημήτρης Μπούγας πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού, ο κ. Γιάννης Ποντίκης αντιπρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού, ο κ. Γιώργος Χατζηελευθερίου γενικός αρχηγός του Αετού Κορυδαλλού, ο κ. Γιώργος Κουνιας από την πρωταθλήτρια ομάδα της Αμφιάλης, ο κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης υπεύθυνος ακαδημιών του Ιωνικού Νικαίας, ο προπονητής του Παννεαπολικού κ. Δημήτρης Αλειφεράκης και οι δημοσιογράφοι κκ. Αντώνης Δαρζέντας (www.stoplekto.gr) και Στάθης Μηλιδώνης ενώ από το sportactive.gr ο κ. Στάθης Γιάππαπας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply