Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – Η ομάδα μας πρωταθλήτρια!!

Published

on

Από τον ΑΟ Κορυδαλλού λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κορυδαλλός, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν και συνέβαλαν στο φετινό, επιτυχημένο στόχο της ομάδας μας, την άνοδο στην Α κατηγορία!

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που μετά από συνεχή προσπάθεια και ατελείωτες ώρες δουλειάς εντός γηπέδου, χάρισαν στην ομάδα μας αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Χωρίς τη δική τους συμβολή, τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει.

Στη συνέχεια, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν καθημερινά δίπλα στους αθλητές μας. Στον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνο του αντρικού τμήματος Λεκάκη Γιάννη, τον Γενικό Αρχηγό Ρούσση Βαγγέλη, τους Προπονητές Πράσινο Μανώλη και Καραντινό Μανώλη, τον γυμναστή Παραρά Νίκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κατσικώστα Παναγιώτη και τέλος τον φροντιστή της ομάδας, τον άνθρωπο που φρόντισε να μη λείψει τίποτα από τους παίκτες μας Ζαχαρίου Κωνσταντίνο.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας, για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα και ελπίζουμε να σταθήκαμε αξία των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε και να δώσουμε σε όλο τον Διοικητικό Προσωπικό, στον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας, Μούρα Δημοσθένη και σε όλους τους προπονητές και υπεύθυνου των τμημάτων, που στηρίζουν από την αρχή και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους, γονείς και παιδιά της ακαδημίας μας που χειροκρότησαν και υποστήριξαν σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας!

Η Ακαδημία μας, οι μικροί αθλητές μας είναι κινητήρια δύναμη της προσπάθειας μας για τις μελλοντικές επιτυχίες του συλλόγου μας!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις με τον ΑΟ Κορυδαλλό στο μέλλον!