Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός- Θύελλα Κορυδαλλού 2-2 (φωτο)

Published

on

Στο ντέρμπι της «ουράς» το τελικό 2-2 δεν αφήνει ικανοποιημένους τους συντοπίτες Κορυδαλλό και Θύελλα, σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες «καιγόντουσαν» για τη νίκη με τον ΑΟ να ισοφαρίζει στο 85′.

Δυο φορές προηγήθηκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι με γκολ των Μελανιφίδη(18′) και Κυριτσιμπασάκη(77′ πέν. ανατροπή Μελανιφίδη), για να «απαντήσει» ισάριθμες ο Κορυδαλλός με τέρματα των Κανταρτζή(60′ πέν. ανατροπή Βέττα) και Χατζηλία(85′).

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Καρυοφύλλη ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στη φάση του πέναλτι της Θύελλας. Στο 85′ αποβλήθηκαν για αλληλοεξύβριση οι Σατάλογλου και Κουλούρης, ενώ μετά τη λήξη αποβλήθηκε και ο Νικολάτος για τον ίδιο λόγο.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Ζαχαρίου(85′ Λιούμπης), Μανωλιάς, Τζουμανάι, Μωράκης(26′ λ.τρ. Νικολάτος), Μπουλές, Καστρινόπουλος, Κανταρτζής, Τσιμιλιώτης, Βέττας, Λεκάκης(71′ Χατζηλίας).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Σισαμόπουλος, Καλογερόπουλος, Καραγκιαούρης(66′ Μιχαήλ), Λάζι, Μαρτσόπουλος, Μουαντζίρι, Τόμπρος, Σατάλογλου(75′ Σέρβος), Μελανιφίδης, Κυριτσιμπασάκης, Θεοδωρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply