Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 3-2

Published

on

Στις λεπτομέρειες ο ΑΟ Κορυδαλλός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, καθώς μετά από ένα άκρως ανατρεπτικό παιχνίδι επιβλήθηκε με 3-2 του ψυχωμένου Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στο ΔΑΚ Κορυδαλλού και παρακολούθησε μια πολύ ωραία αναμέτρηση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29′ με τον Δημητροκάλλη, για να γυρίσει το σκορ ο Ποσειδώνας με τέρματα των Σπυρόπουλου(44′) και Βενάκη(63′).

Όμως ο Κορυδαλλός δεν πτοήθηκε και έκανε ανατροπή στην ανατροπή με γκολ των Γολεμάτη(68′) και Σταματελάτου(80′) παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στο β’ γύρο, όπου θα συναντήσει την ισχυρή Ελλάδα Ποντίων.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια “ανάσα” από την παράταση, με τον Μαυρίκο να σημαδεύει το δοκάρι στο 93′.

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Μαστοράκης, Νικολούζος (75’ Γολεμάτος), Ευαγγέλου, Ταμκαρής, Δημητροκάλλης, Λαμπάκης (90’ Γιώτης), Γερογιάννης, Σταματελάτος, Μπλέντζος (86’ Καλούδης), Χατζής, Γολεμάτης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Χ.: Παύλου, Βενάκης (77’ Αμίλητος), Ζαχαρίου, Ευστρατίου(9’ Χάλαρης), Αλεξάν, Πολυχρονάκης, Πανταζής (77’ Ζομπάς), Περδικογιάννης (60’ Λειβαδίτης), Βεροιόπουλος, Σπυρόπουλος (60’ Δρόσος), Μαυρίκος.

ΦΩΤΟ: ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ