Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός: «Σεβόμαστε κάθε απόφαση »..

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά στη φετινή περίοδο η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί αν και τυπικά γηπεδούχος σε ουδέτερο γήπεδο. Προηγήθηκε η δίμηνη ταλαιπωρία του φθινοπώρου , όπου λόγω ανακατασκευής του ταρτάν στο ΔΑΚ Κορυδαλλού αγωνιστήκαμε σε ουδέτερα γήπεδα , και τώρα στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς , λόγω κλήρωσης θα αγωνιστούμε  πάλι ουσιαστικά , αν και γηπεδούχοι σε γήπεδο ουδέτερο.

Προσπαθήσαμε να βρεθεί λύση. Προτείναμε στην Ένωση λύσεις. Στο σημείο αυτό θα σημειώσουμε ότι βρήκαμε κατανόηση και κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση της Ένωσης να έρθουν σε συνεννόηση  τα ενδιαφερόμενα σωματεία. Προτάθηκε οι τέσσερις αγώνες να μπουν σε κλήρωση ώστε να υπάρχει ισότητα και κάθε σωματείο να έχει ίδια ευκαιρία αγωνιζόμενο όπως έχει δικαίωμα στην έδρα του . Αφού αυτό δεν  έγινε αποδεκτό γιατί κάποιοι «στύλωσαν τα πόδια » προτείναμε εμείς και η ΘΥΕΛΛΑ να παίξουμε άλλη μέρα και άλλη ώρα , Ξανά οι ίδιοι αρνήθηκαν , με την αιτιολογία της ευθυγράμμισης των αγώνων.

Έτσι καταλήξαμε σε κλήρωση για το ποιο από τα δυο Κορυδαλλιώτικα σωματεία να παίξει σε ουδέτερο γήπεδο. Ευχόμαστε κάποια στιγμή να μην βρεθεί άλλος στη θέση μας , αν γίνει όμως να ξέρει ότι ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ θα είναι πάντα συνεργάσιμος , το έχει αποδείξει άλλωστε  πάμπολλες φορές παίρνοντας ότι του αναλογεί  μόνο αγωνιστικά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου . Σεβόμαστε κάθε απόφαση και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και εντάσεις,

Κλείνοντας να συγχαρούμε τις πρωταθλήτριες ομάδες τον συντοπίτη μας ΕΡΜΗ , την ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, τη ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ τον ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ , καθώς και να ευχηθούμε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ΠΕΙΡΑΪΚΟ ποδόσφαιρο και τι οικογένειες τους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  , ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ .»