Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – Χαραυγή 1-1

Published

on

Πρώτο «στραβοπάτημα» της πρωτοπόρου Χαραυγής που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στον Κορυδαλλό με τον ΑΟΚ . Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Χαραυγιώτες αγωνίζονταν μόλις από το 8’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργίου που έφτυσε τον Καραντινό Ε. Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 25’ αλλά το πλασέ του Τσαούση που έμπαινε μόνος του απέκρουσε ο Κουλούρης.

Οι μαχητικοί γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53’ όταν ο Κουφόπουλος με σουτ μετά από σέντρα του Βοζίκη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Η ισοφάριση για τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους ήλθε στο 69’. Μετά από συνδυασμό Νταβέλη και Φασιλή ο τελευταίος με ωραία κίνησε πάσαρε στον Τσιρίδη που με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το τελικό 1-1 . Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ είχε μπει τρία λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι.

Ο διαιτητής Τραϊφόρος κράτησε καλά το ματς παρά τις δυσκολίες του και ήταν κοντά στις φάσεις.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Μαυροκέφαλος( 56’ Καραντινός Α. ) Νικολούζος, Λαμπάκης, Αθανασίου, Καραντινός Ε., Τσίνα( 68’ Γεωργίου) , Βοζίκης, Σωτηρόπουλος, Ούγκρης, Κουφόπουλος( 70’ λ.τρ. Σούφλας)

ΧΑΡΑΥΓΗ: Σταματόπουλος, Παπαδόπουλος, Μέρντα( 46’ Αϊβαλιώτης) Σιδηρόπουλος( 59’ Αβανίδης) , Γεωργίου, Νταβέλης, Χονδρουδάκης, Μουρελάτος(66’ Τσιρίδης) , Τσαούσης ( 46’ Παναγιώτου) Κώης, Φασιλής .