Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορωπίου – Αρτέμιδα 3-0

Published

on

Την πρώτη τους φιλική νίκη έκαναν οι νέοι παίχτες του Α.Ο.Κ χθες το απόγευμα στο Αντώνης Πρίφτης αφού επιβλήθηκαν με σκορ 3-1 της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ . Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0 με δύο γκολ του νεοαποκτηθέντος Καραΐνδρου στο 15΄ και στο 25΄ . Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα . Οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 Κορωπί : (Σταύρος Ηλιόπουλος) Ιντζόγλου, Χαρίσης, Μουτάφης, Παππάς, Γούλας, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο, Καραϊνδρος, Μινάι , Χοντάι .

Το δυνατότερο τεστ δύνη την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αντώνης Πρίφτης ο Α.Ο.Κ με αντίπαλο την Πεύκη ομάδα Γ ΄ Εθνικής . Σίγουρα ο Προπονητής Σταύρος Ηλιόπουλος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημερώνουν όλους τους φιλάθλους του Κορωπίου ότι την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Αντώνης Πρίφτης θα γίνει ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας και η επίσημη έναρξη της περιόδου καθώς επίσης και η έναρξη των Ακαδημιών του Συλλόγου.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply