Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Κωφών – Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Κωφών και τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Το σωματείο των δυτικών προαστίων δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ωστόσο έπεσε πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα, Νάκο ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 5′ με τον Παυλόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Μπαλομένου. Ότι δεν κατάφερε ο Παυλόπουλος, το πέτυχε ο Μπα στο 40′ ο οποίος έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε αρχικά στο 49′ με τον Παναγόπουλο σε 1-1 και ο Αναστασόπουλος στο 68′ σημείωσε το 2-1. Οι «κυανοκίτρινοι» παρ’ όλα αυτά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 73′ ο Παυλόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης έρχεται να προστεθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι των φιλοξενούμενων. Διαιτητής ήταν ο Χαλιάσος με βοηθούς Χρηστάκου και Μαχαίρα Π.

 

ΑΟ ΚΩΦΩΝ: Νάκος, Παυλόπουλος Αθ. (46′ Παπαδάκης), Σινγκ Ρεντίφης (29′ Τσοπάνογλου), Θεοδωρίδης, Αχούλιας, Βιλαδέρης, Μουτσαφά (73′ Καρνάρος), Παυλόπουλος Αθ., Γαλανόπουλος, Μπά., Παυλόπουλος Α.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μπαλομένος, Μπαμπίκης, Αθανασίου, Σταύρου Θ., Δημητρίου Γ., Παναγόπουλος, Μακρής (72′ Σταύρου Π.), Λιάμπος, Δημητρίου Ν., Καναρίδης, Μαυράκης (46′ Αναστασόπουλος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply