Connect with us

stoplekto

ΑΟ Πειραιάς- ΑΕ Περάματος 2-4

Published

on

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι η ΑΕ Περάματος επιβλήθηκε στο Ρέντη του αξιόμαχου ΑΟ Πειραιά με 4-2  και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ με αξιόλογη φάση το δοκάρι του Τσαγκάρη στο 41′ για τους Περαματιώτες. Στην επανάληψη «μίλησαν» η εμπειρία του Πρέκα και η αλλαγή του Γιαλελή, που «μεταμόρφωσαν» τους φιλοξενούμενους σε ένα δεύτερο ημίχρονο που μπήκαν έξι γκολ. Προηγήθηκε η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη με τον Πρέκα στο 56′, για να ισοφαρίσουν οι Καμινιώτες με τον Πετρόχειλο στο 61′. Άμεση η απάντηση της Ένωσης που σε τρία λεπτά σημείωσε δύο γκολ με τους Πρέκα(69′ πέναλτι) και Κωνσταντακόπουλο(72′). Μείωσαν εκ νέου οι γηπεδούχοι με τον Καλαγκιά στο 77′, αλλά το τέρμα του Γιαλελή στο 86′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος «κλείδωσε» τη νίκη για την ΑΕ Περάματος.

Σε γενικές γραμμές καλός ο διαιτητής Σκαλτσής.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Μπίτσας(65′ Στρουμπούλης), Πατσός(77′ Ουσταμπασίδης Κ.), Ηλιάδης, Πετρόγκωνας, Κιριάι, Στέφα, Καλαγκιάς, Πετρόχειλος, Καραμανώλης, Διαμάντης(55′ Δημητρίου), Ουσταμπασίδης Γ..

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Κούμης, Παναγιωτάκης, Καλλιακούδας, Κουτσογιαννόπουλος, Μαούνης, Βαλσαμίδης(67′ Γιαλελής), Τσαγκάρης, Θεοδοσίου Χ., Κωνσταντακόπουλος, Παπαδόπουλος(86′ Θεοδοσίου Σ.), Πρέκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply