Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Πειραιάς- Ολυμπιακός Κερατσινίου 4-1

Published

on

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΟ Πειραιάς, καθώς εμφανώς ενσχυμένος επιβλήθηκε δίκαια με 4-1 του μαχητικού Ολυμπιακού Κερατσινίου.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ντούνια μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες με σπουδαιότερη το δοκάρι του Ζέρο στο 16′, στο 23′ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γονατά
Στην αρχή της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Κόχειλα είχαν το δικό τους καλό δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν με τον Μανώλη(57′), αλλά οι Καμινιώτες αντέδρασαν άμεσα και ανέκτησαν το προβάδισμα με γκολ του Ζέρο στο 61′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τέρματα των Μανιά(82′) και Λαμπρόπουλου(89′).
Διαιτήτευσε  ο Παρισσόπουλος.
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ελαφρόπουλος, Σκαρμούτσος Χ.,(35 λ.τρ. Ριζόπουλος, 68′ λ.τρ. Τσιτσιλιάγκος), Μανιάτης(90’λ.τρ. Περιφάνης), Φεργαδιώτης, Σαράτση, Σίσκοβ, Λαμπρόπουλος, Βασιλόπουλος(35 λ.τρ. Σαρτζετάκης), Μανιάς, Γονατάς, Ζέρο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Λαγώνης, Καλογήρου(75’ Γρηγοριάδης), Σπυριδάκης, Γονατάς Β., Δημόπουλος, Σακελλαρίου(75’ Ρακιτζής), Σέκα, Αλεξόπουλος(52’ Τρίχας), Μανώλης, Κόντη, Πρωτόπαππας(60’ Τσαλιγιάννης).