Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Πειραιάς- Πανφαληρικός 1-2

Published

on

Μέγας… «αυτόχειρας» ο ΑΟ Πειραιάς, ο οποίος μέχρι το 87’ προηγούταν με 1-0, αλλά ο Πανφαληρικός έκανε μια παλληκαρίσια ανατροπή μέσα στη Νίκαια και μέχρι το 90’ γύρισε το σκορ σε 1-2 παίρνοντας μια θριαμβευτική νίκη.

Οι Καμνιώτες είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Κάλας στο 54’, μετά από ωραία σέντρα του Δημητρακαρέα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς, όταν εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη στο 76’ σταμάτησε στο δοκάρι.

Όμως ο Πανφαληρικός, με τις «χρυσές» αλλαγές του Γιάννη Πολίτη φρέσκαρίστηκε και έφτασε σε μια επική ανατροπή  “κλέβοντας” τη νίκη με τέρματα των νεοεισελθέντων Βασιλειάδη(87’) και Ζερτίδη(90’).

Στο 90’ ο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Λουφάκης.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Σερέπα για το γκολ της ισοφάρισης του Πανφαληρικού, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ στη φάση. Και οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 49’.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ελαφρόπουλος, Σκαρμούτσος Χ., Μανιάτης, Σαράτσι, Φεργαδιώτης, Αρβανίτης(82’ Τσιτσιλιάγκος), Ελ Κάλας, Δημητρακαρέας, Βασιλόπουλος(73’ Αντωνιάδης), Γονατάς, Ζέρο.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Ξένος, Κοσμάς(59’ Ομόρντια), Ρεϊσόπουλος, Γκαργκασούλας(65’ Κωνσταντάρας), Παρασκευόπουλος, Οικονόμου, Χαρίτος, Μοσχόπουλος(69’ Βασιλειάδης), Πρίφτι, Λουφάκης(57’ Ζερτίδης), Μπλέραντ.  

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ