Connect with us

stoplekto

ΑΟ Πειραιάς – Χαραυγή 3-3

Published

on

«Έβρεχε » γκολ στο Ρέντη, όπου ο ΑΟ Πειραιάς αναδείχτηκε ισόπαλος στο 94’  με την Χαραυγή 3-3 .

Αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός που παίρνει η Καμινιώτικη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα  απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες .

Ο Καραμανώλης στο 7’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους , αλλά  η Χαραυγή αφού ισοφάρισε στο 15’ με τον  Γρούνη πήρε το προβάδισμα στο 27’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ηλιόπουλου που παραχωρήθηκε σε ανατροπή του Γρούνη και αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους

Στο 40’ ακυρώθηκε γκολ του Γρούνη σαν οφσάιντ για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Καλαγκιάς στο 45’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου.

Και πάλι η Χαραυγή μπροστά στο σκορ στο 50’ με ατομική προσπάθεια του Φασιλή ενώ έχασε ευκαιρίες στη συνέχεια και για περισσότερα τέρματα .

Ο ΑΟ Πειραιάς πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο τελευταίο 20λεπτο και στο 94’ δικαιώθηκε καθώς και πάλι  ο Καλαγκιάς  με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-3 .

Καλός  ο διαιτητής Πουλόπουλος .

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Στρουμπούλης , Πατσός ( 58’ Δημητρίου) Κιριάι, Ηλιάδης Μανιάτης , Πετρόχειλος, Καλαγκιάς, Στέφα, Ουσταμπασίδης  Γ.. Ουσταμπασίδης  Κ. , Καραμανώλης .

ΧΑΡΑΥΓΗ: Γιαννακόπουλος, Τζανάκης, Φασιλής( 78’ Καφαντάρης) , Κουτουκιάδης( 78’ Βουλγαράκης)  ,Σιδηρόπουλος, Αθανασίου Γρούνης, Μαρμαρίδης, Μανώλης( 90’ Καραμπετιάν) , Ηλιόπουλος, Κουφουδάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply