Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Περιστερίου: Άνανέωσε ο Χρόνης – Ξεκίνημα την Δευτέρα 4/8

Published

on

Στις τάξεις του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ παρέμεινε τελικά ο Ανδρέας Χρόνης αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα .

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής έκανε μια γεμάτη σεζόν στην Γ’ Εθνική και αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος με πολύτιμη προσφορά στην ομάδα. Σε σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. τόνισε :

« O Χρόνης ήταν μια δύσκολη περίπτωση αφου σαφώς πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή αλλά κατόπιν της μεγάλης επιθυμίας μας καταφέραμε να τον πείσουμε να παραμείνει κοντά μας για έναν ακόμη χρόνο ισχυροποιώντας την ομάδα σε μεγάλο βαθμό . Το πρόβλημα μας ακούει στο όνομα του αρχηγού της ομάδας Παναγιώτη Πλέστη ο οποιος έχει πάρει απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο αν και βρίσκεται σε μικρή σχετικά ηλικία . Θα σεβαστούμε όποια κι αν είναι τελικά η οριστική απόφαση του γιατί η προσφορά του ήταν τεράστια στην ομάδα αφού παίζει σ’ αυτήν τουλάχιστον 15 χρόνια και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση . Όσον αφορά τα μεταγραφικά σίγουρα θα γίνει μια προσθήκη ενός φορ και πιθανότατα να κλείσει εντός της ημέρας .»

Η προετοιμασία της ομάδος ξεκινά την Δευτέρα 4 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο προπονητήριο της ομάδας στην Τσαλαβούτα και ο Σάκης Σάσσαλος περιμένει όλους τους ποδοσφαιριστές στην πρώτης της ομάδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply