Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Περιστερίου – Αγία Παρασκευή 2-2

Published

on

Βαθμολογική απώλεια για την  Αγία Παρασκευή που δεν τα κατάφερε στο Περιστέρι καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Μάλιστα χρειάστηκε να ισοφαρίσει δυο φορές βρισκόμενη πίσω στο σκορ από ένα εξαιρετικό  σήμερα ΑΟ Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 12’ με τον Νένδο και τέσσερα λεπτά αργότερα δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Κραψίτη, με το ματς να παίρνει φωτιά  όταν λίγο αργότερα το συγκρότημα του Αλβέρτου Παπαδάκη πήρε ξανά το προβάδισμα με τέρμα του Ρίζου 2-1.

Η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της «Σάντα» φάνηκε σε αυτό το κομβικό σημείο του παιχνιδιού, βρήκαν την συγκέντρωση τους γρήγορα και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια δέκα λεπτά αργότερα και πάλι με τον Κραψίτη ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος οι όποιες προσπάθειες των δυο αντιπάλων δεν επέφεραν αλλαγές στο σκορ με το 2-2 να παραμένει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Ακριβό.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβερτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Κουτσούκου (80′ Λειβαδάς), Τρόκκα, Σετελάρι, Βελετζας, Κλωναρης, Λετσι (65′ Διονυσοπουλος), Ζιάμπρας (84′ Τζεβελέκος), Θεοδώρου (90′ Γεροδημήτρης), Ρίζος, Νένδος

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Χατζίου, Κολλυνιάτης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης, Ψαραδέλλης (84′ Καρούτζος), Τσοπανάκος (70′ Μπόλης), Κραψίτης (73′ Αθανασίου)