Connect with us

Uncategorized

ΑΟ Περιστερίου: Αν δεν μας θέλετε στην κατηγορία μπορείτε να μας το πείτε!

Θα πάρουμε την ομάδα και θα φύγουμε…

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Περιστερίου με αφορμή τις εχθρικές διαιτησίες που έχει συναντήση ο σύλλογος στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η σκληρή ανακοίνωση των ανθρώπων του Περιστερίου αναφέρει:

‘Το ΔΣ του ΑΟ Περιστερίου διαμαρτύρεται εντονότατα προς όλες τις αρχές, ΕΠΟ-ΚΕΔ για τις συνεχόμενες καταδικαστικές διαιτησίες σε βάρος του και την άνιση μεταχείρισή τυς προς την ομάδας μας από την αρχή της περιόδου. Ο κ. Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία μας καταδίκασε σε ήττα στον Φωστήρα, καταλογίζοντάς μας ανύπαρκτο πέναλτι, ο κ. Δημητρόπουλος από τη δυτική Αττική μας στέρησε τη νίκη στον αγώνα με τα Μελίσσια με τις συνεχόμενες λάθος αποφάσεις του και ήρθε χθες στον αγώνα με τη Ρόδο ένα διαιτητικό τρίο από τη δυτική Αττική ο κ. Σταθόπουλος και ο κ. Δημόπουλος και ο κ. Μπέτσογλου από την Κορινθία, έτσι ώστε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα…

Πάγια μας τακτική να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία, δώσαμε συγχαρητήρια στον κ. Βάκα, στον αγώνα μας με την Κω δημόσια, παρότι χάσαμε, παρότι μας απέβαλε ποδοσφαιριστή. Χάσαμε εμείς. Δεν ανεχόμαστε, όμως, να χάνουμε με το ‘έτσι θέλω’ ανήμποροι να αντιδράσουμε. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Την ευγένεια και το ήθος τόσο των διοικούντων όσο και των ποδοσφαιριστών μας, μάλλον τη θεωρούν πολλοί αδυναμία. Μία ομάδα που δεν προκαλεί, που οι φίλαθλοί της είναι υπόδειγμα που τιμάται από την ΕΠΟ για τη συμπεριφορά της εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έρχονται κάποιοι και της στερούν αυτό που της αξίζει. Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σαν ΔΣ κάνουμε τόσες θυσίες; Γιατί σχεδόν κάθε εβδομάδα, να ταξιδεύουμε στα νησιά, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ, τιμώντας το πρωτάθλημα που μετέχουμε σε τόσους δύσκολους καιρούς και να απαξιωνόμαστε από κάποιους που παίζουν στην πλάτη μας. Γιατί πρέπει να στερείται το χαμόγελο από τα χείλη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, που συνεχώς τα έχουν χαμένα και τους δίνουμε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά τους, αφού πάντα αντιδρούν ψύχραιμα, δεχόμενοι το ένα ράπισμα πίσω από το άλλο σαν τους σκλάβους. Η διαιτησία των παραπάνω Κυρίων με τη Ρόδο ήταν για γέλια και για κλάματα μαζί. Τόσα χρόνια στα γήπεδα τέτοιο διαιτητικό όργιο δεν μας έχει ξανατύχει. Σωρεία λαθών, αποφάσεων εις βάρος μας. Δεχόμαστε γκολ σε καθαρό κοντρόλ με το χέρι. Καταλογίζεται σε βάρος μας για να γίνει το 3-0 ανύπαρκτο πέναλτι. Σταματάει τον επιθετικό μας ο κ. Σταθόπουλος καλυπτόμενος τουλάχιστον πέντε μέτρα και αφού έχει περάσει και τον τερματοφύλακά χωρίς υπόδειξη επόπτη με την αιτιολογία ότι άκουσε μπιμπ. Μας ακυρώνεται κανονικό γκολ σαν οφσάιντ σε τετ α τετ του επιθετικού, μας γυρίζει την μπάλα πίσω για να δώσει φάουλ υπέρ μας και στο τέλος δίνει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ μας για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Είναι πάρα πολύ λίγα αυτά που αναφέρουμε.

Κύριοι, εάν δεν μας θέλετε στην κατηγορία, μπορείτε να μας το πείτε. Θα το δεχτούμε και θα μας απαλλάξετε. Διαφορετικά σε επόμενο αγώνα που θα συμβούν αυτά, θα πάρουμε την ομάδα και θα φύγουμε από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στη Ρόδο για τη φιλοξενία της, στους φιλάθλους της που γελούσαν με αυτά που έβλεπαν και πολύ περισσότερο στον προπονητή της, κ. Ορφανίδη, που στη συνέντευξη Τύπου τα παραδέχθηκε, λέγοντας ότι αύριο μπορεί να βρίσκεται αυτός στη δική μας θέση. Καλά Χριστούγεννα σε όλους’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply