Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Περιστερίου – Κένταυρος Βριλησσίων 3-2

Published

on

Το Περιστέρι συνεχίζοντες τις καλές του εμφανίσεις νίκησε 3-2 τον Κένταυρο Βριλησσίων,  που προσπάθησε αρκετά και δείχνει να αδικείται από την βαθμολογική του θέση.

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο μέρος άνοιξαν το σκορ στο 25’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κουτσούκου και διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Λέτσι μετά από ασίστ του Καραχάλιου στο 63’(2-0).

Η ομάδα του Γιώργου Οικονομόπουλου δεν παρέδωσε τα όπλα αντίθετα προσπάθησε περισσότερο και στο 71’ μείωσε με κεφαλιά του Σπ. Πιπερά μετά από σέντρα του Κουλιούρη σε 2-1.

Στο 74’ ο Κουτσούκου με σουτ σημείωσε το 3-1 δίδοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, γεγονός που  πάλι δεν «κλόνισε» τους φιλοξενούμενους που μείωσαν εκ νέου στο 80’ με πλασέ του Ι. Πιπερά σε 3-2 και έχασαν την μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στα «χασομέρια» του αγώνα,  όταν ο Δέτσης στο 92΄αστόχησε από τα ένδεκα βήματα (απέκρουσε ο Τσιώσης) σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, όταν η κεφαλιά του Κουλιούρη βρήκε σε χέρι αμυνόμενου.

 

Διαιτητής ήταν ο Περράκης με βοηθούς τους Ματσούκα και Μπεκιάρι.

ΑΟ Περιστερίου (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Καραμπάς (70′ Τρόκα), Σετελάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Λέτσι, Ζιάμπρας (84′ Τζεβελέκος), Θεοδώρου (60′ Νένδος), Κουτσούκου (75′ Λειβαδάς), Καραχάλιος

Κένταυρος Βριλησσίων (Γιώργος Οικονομόπουλος): Κανελλόπουλος, Κουλιούρης, Στριφτόμπολας (75′ Καλούτσας), Παπαγεωργίου (58′ Χαλκιόπουλος), Κολιός, Ένσι, Μανίκας, Δέτσης, Σπ. Πιπεράς, Ι. Πιπεράς, Βουλωμένος.