Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Περιστερίου και Σούρμενα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Φωνάζουν οι Περιστεριώτες για τον ρέφερι Γρίμμα

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο ΑΟ Περιστερίου και τα Σούρμενα στο γήπεδο του Ηφαίστου για την πρώτη αγωνιστική του Α’Ομίλου της ΕΠΣΑ Αθηνών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δίκαια για την φάση των καθυστερήσεων όπου ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών, Γρίμμας, αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε κεφαλιά του Παπαναστασίου.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα χάνοντας πολλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Δημήτρη Παπαναστασίου, ο οποίος συμμετείχε σε όλες τις φάσεις της ομάδας του. Επιπλέον ο Όμιλος είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε πολλές φάσεις όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε σωστά για να πάρει την νίκη. Από την άλλη πλευρά τα Σούρμενα δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Πέρτσα, παρά μόνο στην φάση του γκολ, έκαναν αρκετά λάθη και φάουλ ενώ είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα τους Ασλάνογλου που κράτησε όρθια την ομάδα σε όλη την διάρκεια του ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Όμιλο στην επίθεση. Στο 5′ είχαμε την πρώτη φάση με τον Ιατρούδη να σημαδεύει με σέντρα σουτ από τα δεξιά το δοκάρι. Τα Σούρμενα απείλησαν για πρώτη φορά με το φάουλ του Αναστασόπουλου στο 15′ και τον Πέρτσα να μπλοκάρει εύκολα. Ο Όμιλος έχασε πολλές ευκαιρίες στην συνέχεια με τον Μπεθάνη και τον Παπαναστασίου, όμως στο 28′ ο φορ του Περιστερίου άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τον Μπεθάνη να δίνει την ασίστ. Μετά το γκολ δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις για τις δύο ομάδες και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Όμιλο να συνεχίζει να πιέζει και τον Ασλάνογλου να αποκρούει το σουτ του Παπαναστασίου στο 51′, το κόρνερ του Χρόνη στο 63′ και σουτ του Μπόσιου στο 64′. Κόντρα στην ροή του ματς, ο Γιαννόπουλος με σουτ στο 74′ ισοφάρισε σε 1-1. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Μετλλίν και κεφαλιά πάσα του Πετρίτση. Με την σέντρα, ο Παπαναστασίου έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Χρόνη αλλά ο Ασλάνογλου πετάχτηκε στο γάμα της εστίας του πραγματοποιώντας την επέμβαση του αγώνα. Ο Όμιλος συνέχισε την πίεση του, η άμυνα των Σούρμενων κράτησε και φτάσαμε στο 89′ όπου ο διαιτητής έδωσε κόρνερ σε χέρι του Ακριτίδη έπειτα από κεφαλιά του Παπαναστασίου, με το γήπεδο να ξεσηκώνεται δικαίως (περίπου 170 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα)!

Τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκαν και το τέλος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τα Σούρμενα να είναι πιο ευχαριστημένα.

 

ΑΟ Περιστερίου (Σάκης Σάσσαλος): Πέρτσας, Χρόνης, Αργυρός, Θανόπουλος, Ιατρούδης, Λιαγκόζης (83′ Πριγγούρης), Μπόσιος, Χέλμης (c), Παπαναστασίου, Μπεθάνης (68′ λ.τρ. Λαγκαδινός), Τρίφτης (55′ Πλέστης).

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Ασλάνογλου, Μετλλίν, Κόντιμπας, Ακριτίδης (c), Τσακύρης, Μποφιτούκος, Τσικριτέας (46′ Πρέκας, 90′ Μπόκιας), Αναστασόπουλος, Πετρίτσης, Χατζηγεωργίου, Γιαννόπουλος (85′ Μπανακάκης).

Γράφει ο Γιώργος Γραμματικός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply