Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Περιστερίου – Πετράλωνα 5-0

Published

on

Μετά από ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Περιστερίου επιβλήθηκε των Πετραλώνων με 5-0 και ανεβαίνει βαθμολογικά, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Στο πρώτο μέρος η ισορροπία στο ματς διαταράχθηκε στο 40’ όταν ο Νένδος άνοιξε το σκορ(1-0).

Το δεύτερο μισό ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη με τον Θεοδώρου στο 55’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τέσσερα λεπτά αργότερα σημάδεψε το δοκάρι του Καβακλή μετά από πάσα και εξαιρετική ενέργεια στην εκκίνηση της φάσης του Κουτσούκου.

Το 3-0 πέτυχε στο 61’ ο Βελέτζας με κεφαλιά, με τον Τζεβελέκο να πραγματοποιεί το 4-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Λέτσι στην εκπνοή του αγώνα.

 

Διαιτητής ήταν ο Κοσικίδης με βοηθούς τους  Νικολάου και Τσολακίδη.

 

ΑΟ Περιστερίου (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι Μπούζας (60′ Λέτσι), Βελέτζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (65′ Τζεβελέκος), Θεοδώρου (69′ Καραμπάς), Ρίζος, Νένδος (45′ Καραχάλιος)

ΑΕ Πετραλώνων (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Βλαβιανός, Μιχαηλίδης, Κυριάκης (60′ Κτενάς), Κουντούρης, Τραγανός, Βελλής, Γκελασβίλι (70′ Τσαγκάνος), Τσιακίρης (55′ Μουρίκης), Δρόσος (64′ Καρυοφύλλης), Γιακουμάκης