Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Ταταύλων – Ελεύθερος ο Λουμίδης

Published

on

Αποχώρησε από την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ο αρχηγός του και 27χρονος μέσος.Η στιγμή του αποχωρισμού έφτασε για τον ΑΟ Ταταύλων και τον Τάσο Λουμίδη. Στις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές, δεν επήλθε συμφωνία για συμπόρευσή τους και την προσεχή σεζόν, με συνέπεια ο αρχηγός της ομάδας των νοτίων προαστίων να αποφασίσει να περάσει την πόρτα της εξόδου έπειτα από δυόμισι σεζόν. Έτσι, είναι ελεύθερος να διαπραγματεύεται, πλέον, το μέλλον του με ομάδες της αρεσκείας του.

Σε ένα τελευταίο «αντίο» που απηύθυνε, εφάμιλλο του ήθους του, ο 27χρονος μέσος τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε αυτές τις δυόμισι σεζόν που αγωνίστηκα για την ομάδα, όπως επίσης και τους κ.κ. Γιώργο Ξυδιά και Γιάννη Γλύψη οι οποίοι τρέχουν μόνοι τους μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα.

Ελπίζω κάποια στιγμή να τους δώσει ο σύλλογος μια παραπάνω βοήθεια, για να έχει η ομάδα ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, όπως αυτές που έζησε τα τελευταία δύο χρόνια! Τέλος να ευχηθώ στην ομάδα μια γρήγορη, νέα παραμονή στη Β’ Κατηγορία και καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές».