Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Νέας Αρτάκης 2-0

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του το Ύπατο για την νέα χρονιά  που νίκησε 2-0 τον ΑΟ Νέας Αρτάκης στο γήπεδο της Θήβας που μετά και την τελευταία κακοκαιρία αλλά και την σημερινή βροχόπτωση που έπεφτε καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν παντελώς ακατάλληλο για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς όταν στο 21′ ο Σαχσανίδης ανατράπηκε  στην περιοχή το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκούμας για το 1-0.

Στο 38′ ο Ταυταρίδης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ναβροζίδη και στο 41’ ο Ποτουρίδης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και όμορφο διαγώνιο σουτ κλείδωσε το αποτέλεσμα (2-0).

Διαιτητής ήταν ο  Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Σόφια.

ΑΟ Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης, Σβίγγος, Οικονομόπουλος, Γκούμας, Παπαχαραλάμπους, Δέδες (86′ Βασιλείου), Μιλς (82′ Βιέννας), Ταυταρίδης (64′ Σπέτσι), Νικολόπουλος (75′ Καράι), Ποτουρίδης, Σαχσανίδης.

Νέα Αρτάκη (Μιχάλης Μαύρος): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Κάραλης, Μπελίτσος, Καραμπάς, Πατερίτσας, Τσίγκας, Ντελέκος, Σπανός, Λουκάς (63′ Λειβαδίτης), Κνέζεβιτς (74′ Μπαλαμπάνης).