Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟ Υπάτου – ΓΣ Μαρκό 0-1

Published

on

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας το γκολ που σημειώθηκε στο 23ο λεπτό της συνάντησης, με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία από το τείχος ξεγελώντας τον Τσάμη, έμελλε να κρίνει την έκβασή της και να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Μαρκό με 1-0 επί του Α.Ο. Υπάτου που έχει πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία.

 

Το φιλμ του ματς

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν φτωχό σε φάσεις.

Στο 9’ ο αγωνιστικός χώρος λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Τσάμη, ο Σάμιος προσπάθησε να επωφεληθεί, το σουτ που έκανε δεν ήταν εύστοχο.

Στο 23’ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε και το ματς μετά από την εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο.

Στο 31’ έγινε το γέμισμα από δεξιά, από τον Μανδαμαδιώτη, ο Σάμιος από την άλλη πλευρά κατέβασε ωραία την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε και την πάσα, ο Τσάμης μπλόκαρε!

Το δεύτερο μέρος είχε πάρα πολλές φάσεις! Δυο λεπτά μετά από την έναρξή του οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο Πινέιρο από αριστερά έβγαλε την ωραία παράλληλη πάσα, ο Ατματσίδης μέσα στην μικρή περιοχή, φάτσα με το γκολ, δεν έκανε καλό πλασέ, η μπάλα πέρασε άουτ!

Στο 52’ ο Νικολόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Νικολίτσας μπλόκαρε.

Στο 55’ οι πρώτες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία. Έγινε η σέντρα από δεξιά, από τον Οικονομόπουλο, ο Μανωλιάς μέσα στην περιοχή προσπάθησε να διώξει, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του, ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Δυο λεπτά αργότερα ο Νικολόπουλος έπιασε νέο σουτ η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 59’ ο Νικολόπουλος από δεξιά έκανε το γύρισμα, στο πρώτο δοκάρι, στην μικρή περιοχή, ο Νικολίτσας απέκρουσε ασταθώς, ο Ποτουρίδης προσπάθησε να επωφεληθεί, συγκρούστηκε με τον Νικολίτσα, έπεσε, ο Νικολίτσας έδιωξε με τα πόδια, ο διαιτητής έδειξε παίζεται, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 71’ νέες, πιο έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Ο Νικολόπουλος έκανε την κάθετη πάσα. Ο νεοαποκτηθείς, Βασιλέρης, κινήθηκε παράλληλα μέσα στην περιοχή, ο Τσακίρης προσπάθησε να τον ανακόψει, έπεσε, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής κοντά στη φάση σφύριξε, αλλά έδειξε οφ – σάιντ (!) προς έκπληξη όλων, απόφαση που είναι λανθασμένη και ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους (!)

Στο 76’ νέο σουτ του Νικολόπουλου, η μπάλα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, έγινε η σέντρα από τον Νικολόπουλο από αριστερά, ο Σπηλιώτης μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να πιάσει καλή κεφαλιά, ο Νικολίτσας μπλόκαρε άνετα.

Δυο λεπτά αργότερα τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μίλς έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Ποτουρίδης κινήθηκε γρήγορα, πάλεψε μέσα στην περιοχή, κέρδισε την μπάλα, την έστρωσε στον Νικολόπουλο, αυτός όμως δεν έκανε καλό σουτ.

Στο 84’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Μετά από την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Γκούμα στο ύψος της περιοχής και στον άξονα, έπιασε το απ’ ευθείας, πολύ δυνατό, σουτ, στο δεξί δοκάρι ο Τσακίρης, πάνω στην γραμμή, έδιωξε με το πόδι και έσωσε την ομάδα του. Η μπάλα ήταν κόρνερ, ο διαιτητής όμως έδειξε άουτ(!)

Στο 86’ φάση για τους φιλοξενούμενους, έγινε το γέμισμα από δεξιά, η μπάλα ήρθε από την άλλη πλευρά, έξω από την περιοχή, ο Μανδαμαδιώτης έπιασε το σουτ, η μπάλα άουτ.

Δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων – στη τελευταία φάση στο ματς – έγινε το γέμισμα από αριστερά από τον Δέδε, ο Νικολόπουλος σε θέση για γκολ μέσα στην περιοχή, δεν κατάφερε να κάνει καλό πλασέ, ο Νικολίτσας μπλόκαρε.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, με βοηθούς τον Στέλιο Τούμπα και τον Νίκο Μαυροκορδόπουλο, όλοι από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Α.Ο. Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης  –  Δέδες, Οικονομόπουλος, Βασιλείου, Σπηλιώτης, Γκούμας, Ταυταρίδης (60’ Σπέτσι), Μιλς, Ποτουρίδης, Νικολόπουλος, Σαχσανίδης (46’ Βασιλέρης).

 

Γ.Σ. Μαρκό (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολίτσας  –  Μανδαμαδιώτης, Μανωλιάς (60’ Γκριμέκης), Κορόμηλας, Τσακίρης, Αλεξίου, Γκεμίσης (67’ Χισο), Σόφης, Σάμιος, Πινέιρο (85’ Κατσούκης), Ατματσίδης (72’ Ντουμπερετ).

starsports.gr