Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟ Υπάτου – Κόρινθος ’06 2-1

Published

on

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Κορίνθου 2006 πέτυχε ο ΑΟ Υπάτου με λυτρωτή τον Καράι στο τελευταίο λεπτό του ματς.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ Εκτέλεση κόρνερ Παπαχαράλαμπους, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Παλιάτσιου και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Γκούμας κάνοντας το 1-0!

14′ Σουτ του Κακκάβα εντός της περιοχής με τον Αθανασόπουλου να απομακρύνει σε κόρνερ!

23′ Ο Γεωργίου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και διαγώνια θέση, με τον Κραβαρίτη να απομακρύνει τον κίνδυνο από την εστία του!

35′ Ο Οικονομόπουλος ανατρέπει εντός περιοχής τον Γεωργίου και η Κόρινθος ’06 κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί και κάνει το 1-1 ο Ράπτης!

37′ Ο Νικολόπουλος σούταρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο ΑΘανασόπουλος απομάκρυνε!

51′ Διαγώνιο σουτ του Καράι μέσα από την περιοχή απέκρουσε και πάλι ο Αθανασόπουλος!

53′ Ο Νικολόπουλος βρέθηκε στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…

65′ Δυνατά σουτ μέσα από την περιοχή του Γεωργίου, απέκρουσε ο Κραβαρίτης!

80′ Σέντρα του Ταυταρίδη με τον Ρούσση να παίρνει την κεφαλιά και αμυντικός της Κορίνθου ’06 να διώχνει προ τελικής γραμμής!

89′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Καράι, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου!

90′ Ο Καράι με διαγώνιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και λυτρώνει τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

 

ΑΟ Υπάτου (Σταθόπουλος): Κραβαρίτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους (76′ Καντού), Γκούμας, Ταυταρίδης, Σαχσανίδης, Κακκάβας (46′ Καράι), Νικολόπουλος (64′ Σπηλιώτης), Ποτουρίδης (90+2′ Σβίγγος).

 

Κόρινθος 2006 (Τζαναβάρας): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Σπέτσι, Αγγελόπουλος (75′ Κουϊμελής), Τσιριγώτης (68′ Μαγγίνας), Παλιάτσιος, Ράπτης (60′ λ.τ Κατσούκης), Γεωργίου (89′ Βαρδάκας).