Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟ Υπάτου – Ρόδος 2-5

Published

on

Ασταμάτητη η Ρόδος στο γήπεδο της Θήβας επικράτησε 5-2 του ΑΟ Υπάτου που υποκλίθηκε στην ανωτερότητα  των πρωτοπόρων.

Ο Ροδίτες πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ απείλησε με τον Γιόνδη, αλλά ο Οικονόμοπουλος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ έγινε η πρώτη κεφαλιά, ο Γιόνδης έκανε νέα κεφαλιά, μπλόκαρε ο Τσάμης.

Στο 8’ ο Μπουντόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, έπιασε και το σουτ, ο Τσάμης έπεσε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, ο Βασιλέρης πρόλαβε πάνω στην γραμμή και έδιωξε σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπουντόπουλος, ο Γιόνδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα άλλαξε πορεία από το σώμα του Οικονομόπουλου, ο Σουλάη έκανε προβολή και φαίνεται ότι βρήκε την μπάλα και αυτή πήγε στα δίχτυα και έτσι η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε στο σκορ (φωτο κάτω).

Στο 18’ ο Μπουντόπουλος έδωσε στον Μαρτσάκη, αριστερά, αυτός αμαρκάριστος μπήκε στην περιοχή, με εκπληκτικό, φαλτσαριστό, σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Τσάμη ο οποίος εκτινάχθηκε, αλλά δεν έφτασε την μπάλα και έτσι έγινε το 0-2.

Στο 30’ ο Σπηλιώτης έκανε την προσπάθεια, έμεινε όρθιος, το σουτ που έκανε από πλάγια θέση, όμως, μπλόκαρε ο Πίτκας.

Στο 37’ ο Ποτουρίδης από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα φαίνεται ότι βρήκε στο χέρι του Κανταρτζή, ο Νικολόπουλος μέσα στην περιοχή επωφελήθηκε και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πίτκα για να κάνει το 1-2 και να ξαναβάλει τους γηπεδούχους στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Μπαρούτας εκτέλεσε με γέμισμα φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι αρκετά μέτρα από την περιοχή, η μπάλα πήγε στον Σουλάη μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι, στη συνέχεια πήγε στον αμαρκάριστο Γιόνδη μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει στην κενή εστία (φωτο κάτω) και να κάνει το 1-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 55’ το σουτ από τον Ποτουρίδη από τα όρια της περιοχής δεν ήταν δυνατό και δεν ανησύχησε τον Πίτκα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Σπηλιώτης πίεσε τον Μπαρούτα, του έκλεψε την μπάλα, προχώρησε, από πλάγια δεξιά έβγαλε και την ωραία ασίστ και ο Ποτουρίδης μόνος μέσα στην περιοχή, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (φωτο πάνω) για το 2-3 και νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο 74’ και μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Τσάμη, ο Δελαπόρτας από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Γιόνδης μόνος τους μέσα στην περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 2-4.

Στο 90’ ο Σπέτσι από αριστερά έκανε το γέμισμα, ο Κατσέρης δεξιά την επαναφορά, ο Αγγελόπουλος πιεζόμενος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει κόρνερ, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μίτσελ έδωσε στον Μπουντόπουλο, αυτός παρά την πίεση έμεινε όρθιος, προχώρησε, έφτασε στο τετ-α-τετ με τον Τσάμη, πλάσαρε στην αριστερή του γωνία και διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Διαιτητής ήταν ο  Μαχαίρας  με βοηθούς τους  Αραβίδη  και  Μητράκο.

Α.Ο. Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης  –  Μπουζουρας, Οικονομόπουλος, Βασιλείου (82’ Σπέτσι), Βασιλέρης (84’ Παπαχαραλάμπους), Γκούμας, Δέδες (65’ Γεωργόπουλος), Μίλς, Νικολόπουλος (74’ Κατσέρης), Ποτουρίδης, Σπηλιώτης.

ΑΣ Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας  –  Κωστόπουλος, Μπαρούτας (70’ Νικολόπουλος), Κανταρτζής, Σουλάη, Μισέλ, Μαρτσάκης (54’ Δελαπόρτας), Γκίνης, Γιόνδης (85’ Παπαδόπουλος), Μπουντόπουλος, Χασομέρης (78’ Σούλης).