Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Χαιδαρίου: Μεταγραφικά στο προσκήνιο – Nέα μέλη στο Δ.Σ

Published

on

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο προγραμματισμός της σεζόν για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, καθώς οι διοικούντες το σύλλογο διευθευτούν όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και ετοιμάζουν την ομάδα που θα κυνηγήσει τον τίτλο και την άνοδο, φέτος που συμπληρώνονται 80 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε βέβαια ότι η φιλοσοφία του συλλόγου είναι διαφορετική από αυτή που ισχύει σε άλλους συλλόγους,  δηλαδή το “ενός ανδρός αρχή”. Και αυτό αποδεικνύεται από το “άνοιγμα” που έγινε σε νέους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι έγιναν μέλη αυτής της προσπάθειας.

Νέα μέλη στο Δ.Σ.

Έτσι λοιπόν, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, επισημοποιήθηκε η ένταξη στο διοικητικό σχήμα έξι νέων μελών, οι οποίοι θα συνεισφέρουν και αυτοί στο κοινό όραμα που υπάρχει στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Ο κ. Καστρίτσιος Ηλίας, θα αναλάβει μία  από τις θέσεις των αντιπτοέδρων,  ο κ. Παπαϊωάννου Σωτήρης θα είναι ειδικός ταμίας-υπεύθυνος πληρωμών, ο κ. Χατζηκωνσταντίνου Αντώνης θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της αντρικής ομάδας, ο κ. Μαχαλιώτης Κώστας θα είναι εκ των υπευθύνων Δημοσίων Σχέσεων και οι κ.κ. Καλαποθαράκος Νίκος και Καραβίτης Νίκος θα είναι στα μέλη της επιτροπής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ισχυροποιείται, “ανοίγεται” στην τοπική κοινωνία και αυτό γίνεται οριζόντια, με ανθρώπους που προέρχονται από την πόλη του Χαϊδαρίου, με διαφάνεια και δημοκρατικό τρόπο. Το Δ.Σ. του Α.Ο.Χ. είναι μία μεγάλη παρέα από Χαϊδαριώτες, που τους ενώνει η μεγάλη και ειλικρινής αγάπη για τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της πόλης και εκφράζεται μέσα από την ανιδιοτελή τους προσφορά στον αθλητισμό της πόλης, στη νεολαία και την τοπική κοινωνία μέσα από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Η τυπική έγκριση που απαιτείται για την είσοδο των νέων μελών στο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στη Γ.Σ. του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος του μήνα.

Προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, μεταγραφές, στόχοι

  • Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου είναι ένα οικοδόμημα που ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω. Έτσι, τεχνικός δ/ντής της Ακαδημίας θα είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών σε επίπεδο υποδομών στη χώρα, ο κ. Τάσος Δημητρίου. Προπονητής στην α΄ ομάδα την επόμενη σεζόν θα είναι ο κ. Άγγελος Πυρένης, που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας στις ένδοξες εποχές της περασμένης δεκαετίας στη Β΄ Εθνική και κατέκτησε το 2015 το νταμπλ στην Αθήνα από τον πάγκο του Αιγάλεω. Γυμναστής θα είναι ο κ. Λουκάς Ντούσκος, ενώ φυσικοθεραπευτής του συλλόγου θα είναι και φέτος ο κ. Μάνος Παπαμανώλης.
  • Ο Α.Ο.Χ. έχει την “πολυτέλεια” να βασίζεται στα δικά του παιδιά, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν αναδειχθεί από τα “σπλάχνα”  του συλλόγου. Ο κ. Πυρένης μπορεί μέχρι στιγμή να υπολογίζει στους περισσότερους από τους παίχτες που τελείωσαν την περυσινή σεζόν: Μίχος, Πολίτης, Κασάπης, Δημητρακόπουλος, Πανταζόπουλος,  Αρβανίτης, Ρούσσα, Χριστούλης (τελείωσε ο δανεισμός του στον Κανάρη Χίου), Ροκάκης, Καμπέρης, Θ. Μουρεζίνης, Δ. Μουρεζίνης, Μαυρομματάκης (τελείωσε ο δανεισμός του στον Ατρόμητο Χαλανδρίου), Καρώνας, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Καλαμπαλίκης, Νικολάου, Χρυσαφίδης, Πανόπουλος, Μπαΐρας (τελείωσε ο δανεισμός του στην Άμιλλα Περιστερίου). 
  • Μεταγραφικά, ο σύλλογος στοχεύει σε 5-6 παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά, γιατί ένας σύλλογος όπως το Χαϊδάρι, ειδικά στη φετινή επετειακή σεζόν των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, θα μπορούσε να έχει μόνο πρωταγωνιστικούς στόχους. Ήδη οι συζητήσεις με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους έχουν προχωρήσει και στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.
  • Πηγή: 247press.com.gr