Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Χαλκηδών- Νέο Ικόνιο 2-1

Published

on

Νίκη μια κατηγορία πέτυχε η Χαλκηδόνα. Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη έκανε μια πολύ μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 2-1 του Νέου Ικονίου και αύξησε περισσότερο τις πιθανότητές της για την αποφυγή των πλέι άουτ.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο το Νέο Ικόνιο άνοιξε το σκορ με την εκκίνηση της επανάληψης χάρη σε γκολ του Χονδρουδάκη(46′). Στο 70′ όμως έμεινε με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιρίδης.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και αναζήτησαν μέχρι τέλους τη νίκη. Ισοφάρισαν στο 80′ με τον Μάνθο, για να γυρίσουν το σκορ στο 92′ με εξαιρετικό γκολ του 22χρονου Δημοσθένη Κούρτη.

Διαιτήτευσε ο Παπανδριόπουλος, από τον οποίο έχουν παράπονα οι Περαματιώτες.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Γκανάς, Σουλιώτης, Πνευματικός, Μάνθος, Παρασκευόπουλος, Κούρτης, Καρυτινός(60′ Αθανασιάδης), Μπεκάκος, Παναγιωτόπουλος, Αυγέρης, Λουκάνι(75′ Σωτηρόπουλος).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Ζαρίφης, Μανώλης, Παγώνης, Σακάλογλου, Λαγάνης(80′ Μπατζάκας), Καλέργης, Χονδρουδάκης, Τσιρίδης, Καραγιαννίδης, Φασίλης(90′ Παπαϊωάννου).

 

Στη φωτογραφία ο έξαλλος πανηγυρισμός του Δημοσθένη Κούρτη στο 92′, που με το γκολ του χάρισε την πολύτιμη νίκη στην Χαλκηδόνα.