Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Χαϊδαρίου – Απόλλων Χαλανδρίου 3-2

Published

on

Μια ακόμη νίκη για την ομάδα του Χαϊδαρίου  καθώς επικράτησε με 3-2 του Απόλλωνα Χαλανδρίου με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα!!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι εμφάνισαν κακό πρόσωπο με την ομάδα του Χρήστου Βλάχου να προηγείται στο 32΄με τέρμα του Μήτρου.

Στο δεύτερο μισό, παρότι οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 70’ με τον Οικονομόπουλο, οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Κιούρκου μείωσαν με τον Καμπεράι πέντε λεπτά αργότερα, ισοφάρισαν σε 2-2 με πέναλτι του Παυλόπουλου στο 85’ (το κέρδισε ο σκόρερ σε ανατροπή από τον Καλλιμπακάκο) με τους φιλοξενούμενους να «ωρύονται» στον  ρέφερι Καπίρη και πήραν την νίκη με 3-2   με νέο πέναλτι του Παυλόπουλου στο 92’ (χέρι του Σταμάτη).

Στο τέλος είχαμε και νέες διαμαρτυρίες στον διαιτητή της αναμέτρησης που όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Χαϊδάρι (Χρήστος Κιούρκος): Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπεράι, Αδαμίδης, Τσώνης, Βλάχος (58′ Σταμίρης), Κατσούλας (83′ Τζωρτζάτος, Μίχος, Παυλόπουλος, Σεβάι (92′ Ιωακειμίδης) Τσοπανάς (66′ Περλέσι)

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Βλογιαννίτης (58′ Κουστουμπάρδης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Αυγέρης (61′ Σταμάτης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης, Μήτρου (66′ Οικονομόπουλος), Παπουτσής (89′ Χαραλάμπους)