Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Χαϊδαρίου – Δεν θα ανεχθούμε οι αθλητές να προετοιμάζονται μέσα σε συνθήκες αφόρητης ζέστης

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του Δήμου μας, να παραχωρήσει το δημοτικό γήπεδο στο Δάσος, σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία( της.

Ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε (όχι αρμοδίως) για τις ώρες που υπήρχε σκέψη να δοθούν στην ομάδα μας για την προετοιμασία του ανδρικού τμήματος. Κατόπιν παρέμβασής μας, στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, από μέλη του ΔΣ, επιβεβαιώθηκε το γεγονός της παραχώρησης σε ΠΑΕ και λάβαμε την υπόσχεση ότι θα διορθωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε η μοναδική ομάδα στην πόλη που αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.
Θεωρούμε ότι τα δημοτικά γήπεδα πρέπει πρώτα να εξυπηρετούν τις ομάδες της πόλης σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με βάση συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια και όχι ΠΑΕ ή ιδιωτικές σχολές που λειτουργούν με αμιγώς κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Θεωρούμε ότι αυτές μπορούν να απευθυνθούν σε οποιαδήποτε ιδιωτικό γήπεδο και με πολύ λίγο κόστος σε σχέση με τα ποσά που δαπανούν να καλύψουν οποιαδήποτε αθλητική ή μη ανάγκη τους.

Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούμε οι αθλητές μας να προετοιμάζονται μέσα σε συνθήκες αφόρητης ζέστης ή σε ακατάλληλες ώρες προκειμένου να εξυπηρετηθούν άλλες δεσμεύσεις και καλούμε και τις άλλες ομάδες να συμβάλλουν και για τους δικούς τους αθλητές σε αυτό τον σκοπό.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, που μας τίμησε στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, θα δώσει λύση προς αυτήν την κατεύθυνση που θεωρούμε ότι ακολουθούμε από κοινού.