Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Απάντησε ο Λεωνίδας Νικολάου στην διοίκηση του Βύζαντα

Published

on

Μια πολύ σκληρή ανακοίνωση εκ Μέρους του Βύζαντα, η οποία αφορούσε στο πρόσωπο του τέως προέδρου του Λεωνίδα Νικολάου, είδε χθες 3/9, το φως της δημοσιότητας η οποία δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους κύκλους των φίλων και των οπαδών της ομάδας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Νικολάου καταφέρθηκε με “φράσεις πεζοδρομίου” κατά της νυν προέδρου του σωματείου κ. Γιάννας Ρήγα. Ζητείται δε από από τους φίλους και οπαδούς του συλλόγου να απομονώσουν όλους όσοι με τη συμπεριφορά τους και τις δημόσιες δηλώσεις τους διασπείρεουν ψεύτικες ειδήσεις και δυσφημίζουν το διοικητικό συμβούλιό του.
Αυτός ο χαρακτηρισμός στο πρόσωπο του κ. Νικολάου αλλά και οι άλλοι, εφόσον αφορούν στο πρόσωπό του, σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι πολύ σκληρός για τον Λεωνίδα ο οποίος έχει διατελέσει επί χρόνια πρόεδρος του Βύζα, έχει δώσει εξετάσεις.
Σε δύο δύσκολες περιόδους, το 2004 και το 2016, όταν η ομάδα ήταν μετέωρη και εγκαταλελειμμένη από τους φίλους της, αναξιόπιστη με κακό όνομα, πήρε τα ηνία και την κράτησε με αξιοπρέπεια εκεί που ήταν σταματώντας την κατρακύλα και το διασυρμό.

Το 2016 παρέλαβε ένα σύλλογο χωρίς παίκτες, χωρίς αθλητικό υλικό, χωρίς αποδυτήρια και με μείον το ταμείο και μέσα σε 4 χρόνια παρέδωσε ομάδα με ταμιακό υπόλοιπο και κυρίως με αποκατεστημένο το καλό όνομα “Βύζας” και πολλούς ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές να έλθουν στην ομάδα η οποία τώρα είναι αξιόπιστη.

Συνομιλήσαμε με τον Λεωνίδα Νικολάου και του θέσαμε υπόψη την ανακοίνωση του νέου ΔΣ του Βύζαντα.

Η θέση του ήταν ξεκάθαρη: “Αν ήθελα να κάνω κακό στην ομάδα θα το είχα ήδη κάνει όταν η ομάδα ήταν στα βράχια. Αντίθετα κατά την αποχώρησή μου ενθάρρυνα βασικούς ποδοσφαιριστές να μείνουν και να βοηθήσουν τους στόχους της νέας διοίκησης.
Αν έφθασα να καταφερθώ με κάποιο τρόπο κατά της προέδρου ήταν επειδή είδα τον Βύζα, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του γηπέδου, να μην έχει τη μεταχείριση που του αξίζει στο ανακαινισμένο γήπεδο.
Τα χρώματα που κυριαρχούν στο γήπεδο δεν είναι πλέον το κίτρινο και το μαύρο και ο Βύζας καλείται να προπονηθεί σε μισό γήπεδο και να το χρησιμοποιεί ταυτόχρονα με άλλες ομάδες, χωρίς να του δίδεται καμία προτεραιότητα ούτε λόγω ιδιοκτησίας και λόγω ιστορίας και ονόματος.
Όλα αυτά συσσωρεύτηκαν και ήμουν απότομος από προς την πρόεδρο στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αλλά ήμουν εγώ που δέχτηκα πρώτος υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς από την πρόεδρο.
Μπορεί να ξέφυγε η κατάσταση αλλά όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι είδα τον Βύζα να μην έχει τη θέση που του αξίζει.

Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω στην πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα ότι η ιστορία δεν παραχαράσσεται, όλοι είμαστε περαστικοί και κρινόμαστε. Ο Βύζας και η ιστορία του υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχιστεί να υπάρχει μετά από εμάς”.

Πηγή – megara.org