Connect with us

Γ Εθνική

Απάντησε το Χαϊδάρι στην Προοδευτική

Published

on

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου σε απάντηση χθεσινής ανακοίνωσης της Προοδευτικής.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σύνθεση του ΔΣ του Α.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ με τα διοικητικά στελέχη του είναι γνωστά σε όλους. Μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και στις ανακοινώσεις μας είναι αρκετή σε οποιονδήποτε για να διαπιστώσει ότι στην σύνθεση του ΔΣ δεν υπάρχει κανείς με το επώνυμο Σπήλιος.
Η χθεσινή δημόσια ανακοίνωση του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στην οποία αναγράφεται ότι ο πατέρας του (προερχόμενου από την ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) διαιτητή του προσεχούς αγώνα μεταξύ των συλλόγων μας, είναι δήθεν διοικητικό στέλεχος της ομάδας μας είναι ψευδής, κακόβουλη (στο μέτρο που αφήνει σαφή υπονοούμενα για εύνοια του σωματείου μας) αλλά το κυριότερο άκρως δυσφημιστική για το άθλημα του ποδοσφαίρου, την Επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΟ
Ο Α.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ουδέποτε άμεσα ή έμμεσα ή υπόγεια επιζήτησε την διαιτητική εύνοια και δεν έχει σχέση με οποιονδήποτε εν ενεργεία διαιτητή εθνικών κατηγοριών. Ωστόσο απέναντι σε αυτές στις προσβλητικές για τον σύλλογο μας και την ιστορία του πρακτικές, που στοχεύουν να προκαταλάβουν και να προκαλέσουν τον αρνητικό επηρεασμό του διαιτητή πριν τον αγώνα, ο σύλλογος μας αποφάσισε να απευθυνθεί στην ΕΠΟ και να καταγγείλει την συγκεκριμένη απρόκλητη συμπεριφορά, προκειμένου να επιληφθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της και η Επιτροπή Δεοντολογίας. Και για να το καταστήσουμε σαφές, το ίδιο ακριβώς θα πράξουμε στο μέλλον και για όλους τους επίδοξους μιμητές τέτοιων παλαιομοδίτικων συμπεριφορών.

Εκ του Δ.Σ