Connect with us

stoplekto

Απάντηση Αγαδάκου στον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά

Τι λέει σε ανακοίνωσή του

Published

on

Σαν μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΠ, οφείλω να διευκρινίσω τα κάτωθι και προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την ανακοίνωση του Συνδέσμου μου Διαιτητών Πειραιά στον οποίο ανήκω και υπηρετώ από το 1982 με σοβαρότητα, τιμιότητα και υπευθυνότητα σε ότι μου ανατίθεται, αλλά και την Πειραϊκή και γενικότερα την Ελληνική διαιτησία:

Δεν απεστάλει ποτέ στην ΕΔ/ΕΠΣΠ και φυσικά δεν μου παραδόθηκε ΠΟΤΕ ξεχωριστή πρόσκληση προς τα Πειραϊκά σωματεία για την εκδήλωση αγιασμού της 29/10/2012 του Συνδέσμου μας, πολύ δε περισσότερο δεν ενημερώθηκα γραπτά ή έστω και προφορικά ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ότι έπρεπε να ενημερώσω τα σωματεία μέσω των Φύλλων αγώνα της αγωνιστικής 20-21/10, για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Προς διευκρίνιση δε, το Φύλλο αγώνα το παραλαμβάνουν οι Διαιτητές και είναι ΜΟΝΟ για να αναγράφονται τα συμβάντα του αγώνα και όχι ενημερωτικό έντυπο προς τα σωματεία. Άρα δεν συντρέχει ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ως προς την διανομή ανύπαρκτων προσκλήσεων. Υποχρέωσή μου ως μέλους της ΕΔ/ΕΠΣΠ, είναι ο κατά το δυνατόν καλύτερος ορισμός διαιτητών στους αγώνες του Πειραιά, η προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξή τους. Παρ’ όλα αυτά, εάν μου είχε ζητηθεί, θα έπραττα κάθε δυνατό για την ενημέρωση των σωματείων, ενημερώνοντας και το ΔΣ της ΕΠΣΠ.

Στην Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών μας στις 22/10, ο Πρόεδρος της Ένωσης, ο Γ. Γραμματέας της, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΠ καθώς και εμείς, τα δύο μέλη της Επιτροπής, επανειλημμένως παραινέσαμε τους συνάδελφους διαιτητές να παρευρεθούν στην εκδήλωση του αγιασμού του συνδέσμου μας. Ο δε Πρόεδρος της Ένωσης, από βήματος, ανακοίνωσε την αναβολή κατά μία εβδομάδα, της από καιρού προγραμματισμένης για τη συγκεκριμένη ημέρα 29/10 έναρξης των εργασιών της καινούργιας σχολής διαιτησίας, καθώς και των προγραμματισμένων εξετάσεων των μη αξιολογημένων διαιτητών-παρατηρητών διαιτησίας αργότερα την ίδια ημέρα, ώστε ΟΛΟΙ να παραβρεθούν στον αγιασμό του Συνδέσμου.

Οι πάντες ήταν ενήμεροι, όπως επίσης θεωρώ ότι ήταν ενήμερα και τα Πειραϊκά σωματεία, μέσω των ανακοινώσεων που δημοσιεύτηκαν στις στήλες των εφημερίδων και των ηλεκτρονικών σελίδων.

Σε καμία περίπτωση, κανείς δεν μποϋκοτάρισε ή απέτρεψε κάποιον, (πολύ δε περισσότερο εγώ, η ΕΔ και η Ένωση), στο να παρευρεθεί στην εκδήλωση αγιασμού του Συνδέσμου μας.

Θα παρακαλούσα στο μέλλον να μην δημιουργείται παραπληροφόρηση από ανάλογες ανακοινώσεις, γεγονός που δεν συμβάλει στην πρόοδο και την εξέλιξη των διαιτητών και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα, που σε αυτό και μόνο αποσκοπώ.

Και κάτι τελευταίο. Έχω αποδεχτεί και βρίσκομαι σε αυτή την τιμητική θέση για δεύτερη χρονιά, γιατί μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΤΕ, δεν μου έχει επιβάλει να πω, να κάνω ή να μην κάνω κάτι, που να είναι αντίθετο με την προσωπικότητα, το ήθος και την μέχρι σήμερα πορεία μου στην Ελληνική διαιτησία.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Αγαδάκος

Μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΠ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply