Connect with us

stoplekto

Απάντηση Βύζαντα Μεγάρων σε Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Από τη διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων λάβαμε την παρακάτω απάντηση προς στην έγγραφη διαμαρτυρία που εξέδωσε το ΔΣ του Ηρακλή Ελευσίνας, μετά τη  λήξη της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων:

“Απάντηση στην έγγραφη διαμαρτυρία του Δ.Σ. του Ηρακλή Ελευσίνας

Η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για την εμπλοκή της ομάδας μας σε κατηγορίες που ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και επιχειρούν από «θύματα» ενός ανηλεούς πολέμου να μας καταστήσουν «θύτες».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο 1/12/2018, οι διοικούντες τον ιστορικό Ηρακλή Ελευσίνας φαίνεται να αναζητούν «θύματα» και στο πρόσωπο του διαιτητή του αγώνα Ηρακλής Ελευσίνας – Βύζας κ. Ντάουλα, όχι μόνο για να δικαιολογήσουν την ήττα τους από την ομάδα μας, αλλά και για να μειώσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που πέτυχαν μια πεντακάθαρη και παλικαρίσια νίκη επί ενός ισάξιου αντιπάλου.

Στην ανακοίνωσή τους δεν διστάζουν να αφήσουν αιχμές κατά της ομάδας του Βύζαντα προσπαθώντας έμμεσα να δημιουργήσουν «αρρωστημένα σενάρια», όταν αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι: «ο εν λόγω διαιτητής έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να νικήσει μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Βύζας», υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Νταόυλας έχει σφυρίξει από την αρχή της σεζόν τα περισσότερα παιχνίδια του Βύζα Μεγάρων»!

Στην αναφορά τους αυτή, αρμόζει η φράση «κοίτα ποιος μιλάει», αφού αν ανατρέξει κάποιος στο πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ θα διαπιστώσει πως ο κ. Νταόυλας έχει «σφυρίξει» την ομάδα του Ηρακλή Ελευσίνας σε (4) τέσσερα από τα (9) εννέα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Και επειδή όπως φαίνεται οι διοικούντες τον Ηρακλή Ελευσίνας έχουν κοντή μνήμη, θα τους θυμίσουμε εμείς πως ο κ. Ντάουλας ήταν διαιτητής του αγώνα της 2ης αγωνιστικής: Ηρακλής Ελευσίνας – Αστέρας Μαγούλας 2-1, ήταν διαιτητής του αγώνα της 4ης αγωνιστικής: Αίας Παραλίας – Ηρακλής Ελευσίνας 1-3, ήταν διαιτητής του αγώνα της 7ης αγωνιστικής: Ηρακλής Ελευσίνας – ΠΑΟΚ Μάνδρας 2-1 και τέλος ήταν διαιτητής του αγώνα της 9ης αγωνιστικής: Ηρακλής Ελευσίνας – Βύζας 1-2.

Με απλά λόγια κ.κ. του Ηρακλή Ελευσίνας, σε (4) τέσσερα από τα (9) εννέα παιχνίδια που έχετε δώσει μέχρι τώρα, σας έπαιξε ένας διαιτητής ο οποίος κατ’ εμάς το ότι αγωνίζεται στην ΕΠΣΔΑ αποτελεί ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!

Εμείς πάντως, το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε για τις κακοήθειες που γράφτηκαν, ήταν πως η ήττα σας από την ομάδα του Βύζαντα δεν… χωνεύεται, αφού όπως φαίνεται στα άλλα τρία (3) από τα τέσσερα (4) παιχνίδια που δώσατε με διαιτητή τον κ. Ντάουλα, είχατε μόνο νίκες!

Αγαπητοί κύριοι: Η ομάδα του Βύζαντα στην 90 ετών πορεία την στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, (από τις Εθνικές κατηγορίες που έχει αγωνιστεί έως και στα τοπικά πρωταθλήματα), έχει μάθει να κερδίζει αλλά και να χάνει μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Γι’ αυτό μακριά από την ομάδα αιχμές για μεροληπτικές διαιτησίες, αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύπτει από την «αρρωστημένη φαντασία σας»!

Ως εδώ και μη παρέκει λοιπόν! Καμία κατηγορία και καμιά καταγγελία απ’ όπου και αν προέρχεται δεν μπορεί να μας αγγίξει.

Για το Δ.Σ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ”.