Connect with us

4ος Όμιλος

Απάντηση Ιωνικού σε Θανελλα

Published

on

Με αφορμή την επιστολή του προπονητη Φώτη Θανελλα ο Ιωνικός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση :
Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού Νικαίας διάβασε προσεχτικά τα σχόλια του κ. Θανέλλα και εστιάζει στο παρακάτω:
“Ας μην ομιλούμε περί στοιχήματος, γιατί θα ανατρέξω στον περσινό μας αγώνα στην Βάρη και θα εκτεθούν πολλοί από την πλευρά σας.”
πηγή: stoplekto.gr

Αρχικά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως τιμούμε και εκτιμούμε τον κ. Θανέλλα ο οποίος ως αντίπαλος προπονητής έρχεται ανελλιπώς στο γήπεδό μας από το έτος 2011, που για πρώτη φορά η ομάδα μας αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας. Θα θυμάται βεβαίως, ότι ως προπονητής του Αχαρναϊκού χειροκροτήθηκε θερμά στην Νεάπολη, παρ’ ότι η ομάδα μας έχασε το καθοριστικό παιχνίδι ανόδου με 0-1. Την ίδια αντιμετώπιση είχε πάντα με όποια ομάδα επισκεπτόταν την Νεάπολη.

Στη δήλωσή του όμως διαπιστώσαμε ότι κάτι γνωρίζει που πρέπει να το καταθέσει στον Αρμόδιο Εισαγγελέα. Υπαινίσσεται κάτι που ασφαλώς ενδιαφέρει την Ποινική Δικαιοσύνη αναφορικά με τον περσινό αγώνα της ομάδας με τον Αστέρα Βάρης στον οποίο κρίθηκε η άνοδος μας στην Β’ Εθνική καθότι ηττηθήκαμε με 2-1.

Η παρούσα Επιτροπή του Ιωνικού ανέλαβε χρέη διοίκησης τον Αύγουστο του 2015. Όπερ σημαίνει ότι κανείς από τους παρόντες στην Επιτροπή, ήταν στο προηγούμενο σχήμα που διοικούσε την ομάδα στις 29-3-2015 που διεξήχθη ο αναφερόμενος αγώνας.

Κατόπιν τούτου η σημερινή Διοικούσα Επιτροπή, προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ώστε να διαταχθεί έρευνα για το επίμαχο παιχνίδι. Να καλέσει και τον κ. Θανέλλα να καταθέσει όσα υπονοεί ότι γνωρίζει για να πληροφορηθούν και οι άνθρωποι του ιστορικού Ιωνικού τι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Επαναλαμβάνουμε ότι σεβόμαστε τον κ. Θανέλλα και πιστεύουμε ότι αυτό είναι αμοιβαίο. Όμως θα πρέπει να μας ότι γνωρίζει για αυτά που αφήνει να εννοηθούν στη δήλωσή του σχετικά με το περσινό παιχνίδι.

Ο Ιωνικός επιθυμεί να είναι συνεπής με την ιστορία τόσο της φανέλας όσο και της πόλης του. Όλα τα παιχνίδια τα κερδίζει και τα χάνει στους αγωνιστικούς χώρους. Αν έχει χάσει παιχνίδια εκτός αγωνιστικών χώρων, με την βοήθεια της δικαιοσύνης θα το ανακαλύψει. Και τότε…