Connect with us

6ος Όμιλος

Απάντηση Λιάσκου σε μέλη του Μανδραϊκού

Published

on

Εσωτερική διαμάχη φαίνεται ότι θα ξεσπάσει στον Μανδραϊκό αφού αυτή τη φορά ήταν η σειρά του προέδρου, Βαγγέλη Λιάσκου, να τοποθετηθεί αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες μέλη του Δ.Σ.. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μετά τον πρώην προπονητή του σωματείου, Σταύρο Ψιμουλάκη, τόνισε ότι την χθεσινή (Παρασκευή) ανακοίνωση την εξέδωσαν μέλη της ομάδας που αποτελούν υποψήφιοι του Δημάρχου, Μάνδρας Ειδυλλίας , Γιώργου Δρίκου, στον οποίο εξαπολύεται δριμύ κατηγορώ . Αναλυτικά στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Φίλες  & Φίλοι του Μανδραϊκού Α.Ο.

Στις  22 Μαΐου 2014 , εκδόθηκε ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του Μανδραικού. Στο σημείο αυτό οφείλω να τονίσω, ότι ο Πρόεδρος του Μανδραικού κύριος Λιάσκος Ευάγγελος δεν έχει γνώση επ’ αυτής, η οποία συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε από υποψηφίους του κυρίου Δρίκου για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς. Σημαντικό να αναφερθεί, είναι ότι ασκήθηκαν ανορθόδοξες πιέσεις στο υπεύθυνο τύπου & δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας, με στόχο την δημοσίευση της ανακοίνωσης.

 Το σημαντικότερο επίτευγμα όλων μας, είναι ότι ο Μανδραικός έμεινε στην Γ’ Εθνική, και κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, αφού ενωμένοι μπορέσαμε να υπερβούμε τα προβλήματα και τις τρικλοποδιές που πολλοί μας έβαζαν, και μόνο στόχο είχαν να ρίξουν την ομάδα μας στα κάτεργα, και ως μαύρα κοράκια να περιφέρονται πάνω από το πτώμα του Μανδραϊκού Α.Ο. Όλοι εμείς οι φίλοι, οι συνεργάτες και η διοίκηση της ομάδας, τα καταφέραμε και βγήκαμε νικητές. Αυτήν την νίκη όμως δεν μπορεί να την καπηλεύεται ο δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας ο ‘’κύριος ‘’ Δρίκος Γεώργιος και οι συνεργάτες του, που με την αδιάλλακτη στάση του, το μόνο που προσπαθούσε ήταν να εμποδίσει την παραμονή της ομάδας μας στην ίδια κατηγορία. Και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι για μεγαλύτερο διάστημα των τριών μηνών οι παίκτες της ομάδας μας είναι απλήρωτοι και αντιδρούν μέσω της  συνεχούς αποχής. Ο Δήμαρχος προσωπικά, μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, υποσχέθηκε πριν το Πάσχα, ότι οι παίκτες θα πληρωθούν έως 5 Μαΐου. Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ, για άλλη μια φορά ακούσαμε ψεύτικες υποσχέσεις και μισόλογα από το στόμα του Δημάρχου και των συνεργατών του.  Με στόχο τις εκλογές, δεσμεύτηκε ότι οι μισθοί των παικτών θα καταβληθούν μετά τις 25 Μαΐου, ώστε να κρατήσει ομήρους τους πάντες.

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, αυτό που πρέπει να μείνει σε όλους, είναι ότι ο Μανδραϊκός κέρδισε και αγαπήθηκε από περισσότερους φιλάθλους και ειδικά από τους νέους, παρόλα τα χτυπήματα που δεχόταν κάτω από το τραπέζι, από ανθρώπους που το μόνο που ήξεραν, ήταν να έρχονται σε γιορτές και εκδηλώσεις ώστε να φωτογραφίζονται, χωρίς να προσφέρουν τα ελάχιστα, αλλά να προσπαθούν να καρπωθούν από την ομάδα μας και να κάνουν ζημία ( όπως το να έρχονται διάφοροι Αναρμόδιοι ώστε να απολαύσουν τις δάφνες της παραμονής στο τελευταίο παιχνίδι).

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους του Μανδραικού για την στήριξη τους, καθώς και σε όλους τους πραγματικούς συνεργάτες για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αναδείξαμε – Πετύχαμε την παραμονή της ομάδα μας στην Γ΄ Εθνική.

 

Ο Πρόεδρος του Μανδραϊκού Α.Ο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply