Connect with us

8ος Όμιλος

Απάντηση Παπασπύρου σε Κηφισιά

Published

on

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Κηφισιάς με την οποία ουσιαστικά επιτέθηκε στον προπονητή του Ηλυσιακού, Δημήτρη Παπασπύρου, ο έμπειρος κόουτς απάντησε θέλοντας ουσιαστικά να υπερασπίσει τα προσωπικά του συμφέροντα.

Αναλυτικά, το κείμενο

Επιβάλλεται με την προπονητική μου ιδιότητα να κάνω δηλώσεις…

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο έγινε αναφορά και από τον προπονητή σας. Άρα ήμασταν στο ίδιο γήπεδο. Κρίμα γιατί κατα γενική ομολογία γι αυτόυς που ξέρουν ποδόσφαιρο από την περιοχή της Κηφισιάς, το καλύτερο θέαμα το προσέφερε η ομάδα της Κηφισιάς (πρώην Ελπιδοφόρος) επί θητείας μου 2009-2011,  όχι με καμινάδες, όπως πότε δεν συνήθιζα ακόμη και σήμερα (Βλέποντας το βίντεο του αγώνα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος πασαδόρος του αγώνα). Τιμή μου που είμαι από τη Βοιωτία για παρα πολλούς λόγους. Λυπάμαι για την υπόνοια αλλά… σαν άτομο σέβομαι κάποια πράγματα και δεν θέλω να το συνεχίσω…

Τέλος εκτιμώ που διακρίνεται τη βελτίωση μου σε εξαγωνιστικά θέματα ενώ άλλοι γυρίζουν χρόνια πίσω. Συγνώμη που δεν θέλω να χάνω με όποιον αγωνίζεται η ομάδα μου και παίρνω αποτελέσματα που κάποιους τους ενοχλουν.