Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Απάντηση σε Αγαδάκο από διαιτητές Πειραιά

.

Published

on

Σχετικά με την ανακοίνωση – απάντηση που απέστειλε στον τύπο ο Κος Αγαδακος, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και για να ενημερωθούν τα Πειραϊκά σωματεία, διευκρινίζουμε ότι, εσταλησαν στο fax της Ε.ΠΣ.Π. τέσσερα έγγραφα. Το πρώτο ήταν πρόσκληση προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. και αφορούσε τον ίδιο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους υπαλλήλους της Ε.Π.Σ.Π., το δεύτερο ήταν πρόσκληση προς την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π., το τρίτο ήταν επιστολή προς την Ε.Π.Σ.Π. με κοινοποίηση στην Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. που ζητούσε να ενημερωθούν οι διαιτητές στην συγκέντρωση της Δευτέρας 22-10-2012 σχετικά με τον αγιασμό μας και το τέταρτο ήταν πρόσκληση προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Πειραιά και σας ζητούσαμε να μπουν δυο αντίγραφα, ένα για κάθε ομάδα στα φύλλα αγώνα του Σαββατοκύριακου 20 και 21-10-2012. Τα τρία έγγραφα τα λάβατε, το τέταρτο οχι; Το αν χάθηκε στο δρόμο είναι θέμα εσωτερικής λειτουργίας της επιτροπής που μετέχετε και πρέπει να το ψάξετε εάν θέλετε να είστε ακριβοδίκαιος.

Όταν σας ζητήθηκε από την Ε.Π.Σ.Π. (πολύ σωστά) να τοποθετήσετε στα φύλλα αγώνα, επιστολή που ζητούσε από τα σωματεία, όταν παίζουν φιλικά παιχνίδια, να ζητούν από την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. ορισμό διαιτητή με σχετικό fax, ξέρατε να το κάνετε, να βάλετε την πρόσκληση των σωματείων για το αγιασμό του συνδέσμου τον οποίο υπηρετείτε με σοβαρότητα και τιμιότητα όπως ισχυρίζεστε, δεν ξέρετε να το κάνετε και απαντάτε ότι το φύλλο αγώνα δεν είναι ενημερωτικό έντυπο. Δεν ζητήσαμε να αναφερθεί στο φύλλο αγώνα γιατί έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία στα διοικητικά του Ποδοσφαίρου από εσάς. Στην πρώτη περίπτωση είχατε υποχρέωση, ενώ για τον σύνδεσμο σας δεν είχατε καμία υποχρέωση;

Κε Αγαδακο, η διοίκηση του συνδέσμου είναι αυτή που σας βοήθησε όταν ασχοληθήκατε διοικητικά με άλλο άθλημα (μπάσκετ) και σας είχε παραχωρήσει την αίθουσα του συνδέσμου για να κάνετε τις συγκεντρώσεις και τα συμβούλια σας όταν δεν είχατε γραφεία, τότε αυτή η διοίκηση σας βόλευε, σήμερα απαντάτε ότι δεν είστε υποχρεωμένος. Αλήθεια πέστε μας και για την διοικητική σας πορεία στο άθλημα του μπάσκετ, η σε ποια άλλη θέση του ποδοσφαίρου έχετε προσφέρει, είτε εκλεγμένος είτε διορισμένος και πόσα μαθήματα ως εκπαιδευτής διαιτησίας κάνατε ανά την Ελλάδα πριν ορισθειτε σαν μέλος της Ε.Π.Σ.Π.; Θυμίστε μας παρακαλώ διότι ψάχναμε και δεν βρήκαμε τα τελευταία 15 χρόνια κάτι.

Συνάδελφε Νίκο Αγαδακο, η επιστολή σου ήταν άκαιρη και άστοχη, μας θύμισε δε το ρητό που λέει ο λαός ΄Εκεί που μας χρωστούσανε, μας ζητανε και το βόδι΄. Είναι τέτοια η αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου για την διαιτησία και τον σύνδεσμο, που η Ε.Π.Σ.Π. ξέχασε να καλέσει στην έναρξη της νέας σχολής διαιτησίας που έγινε χθες και της οποίας είσαι υπεύθυνος την διοίκηση του Σ.Δ.Π.Π. και εσύ δεν έκανες τίποτα γι΄ αυτό, παρόλο που ο κανονισμός λέει ότι οι σχολές διαιτησίας και οι δευτεριάτικες συγκεντρώσεις γίνονται με ευθύνη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. και την συνδρομή του οικείου συνδέσμου.

 

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply