Connect with us

stoplekto

Απάντηση της Νίκης Ρέντη στον Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νίκης Ρέντη στην ανακοίνωση του Αστέρα Νίκαιας για τη διαιτησία . Χαρακτηριστικά ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Αποστόλης Τσιρογιάννης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μένουμε κατάπληκτοι από την αντίδραση των ανθρώπων του Αστέρα Νίκαιας . Όλα αυτά που κάνουν τον τελευταίο καιρό γίνονται  καθαρά για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο . Δημοσιοποιούν βίντεο επιλεκτικά με τις φάσεις που αδικήθηκαν. Γιατί δεν δείχνουν την ανατροπή του Παπαδόπουλου στο τέλος; Γιατί δεν δείχνουν την φάση του ανύπαρκτου φάουλ που δόθηκε σε βάρος μας και από το οποίο προήλθε το 2-2;  Αυτά είναι παιχνίδια στα οποία εμείς δεν συμμετέχουμε. Όχι να βγαίνουν τώρα και να ζητάνε  και τα ρέστα. Και εμείς έχουμε αδικηθεί από τη διαιτησία , αλλά δεν βγαίνουμε να πούμε τίποτα. Θεωρούμε ανθρώπινα τα λάθη και έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές.»

  • Την Χαλκηδόνα αντιμετωπίζει σήμερα η Νίκη Ρέντη στις Σιταποθήκες και θέλει την νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες . Μοναδικό ερωτηματικό για τον Άκη Χατζηγεωργίου ο στρατευμένος Παπαδόπουλος.