Connect with us

stoplekto

Απάντηση του Δήμου Σαλαμίνας για το γήπεδο Παραλίας

Published

on

Με αφορμή την χθεσινή καταγγελία ων ακαδημιών του Αίαντα Σαλάμίνας για τα αποδυτήρια στο γήπεδο Παραλίας του νησιού , λάβαμε την παρακάτω επιστολη από τον πρόεδρο του ΑΚΙΠΟΠ του Δήμου Σαλαμίνας , Σπύρο Κουτσούκο :

«Με ιδιαίτερη  χαρά διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ των Ακαδημιών του Αίαντα . Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, όμως οφείλουμε να τονίσουμε τα εξής:

1)υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες στο νησί οι οποίες δεν έχουν διαμαρτυρηθεί για οτιδήποτε αφορά της αθλητικές εγκαταστάσεις. Γιατί άραγε;

2) Αποδυτήρια έστω και προσωρινά υπάρχουν στο γήπεδο για να διεξάγονται αγώνες παιδικού – εφηβικού , αλλά η διοίκηση του Αίαντα παρότρυνε τα νεαρά αυτά παιδιά να μην μπουν να αλλάζουν με πρόφαση το ιδιοκτησιακό καθεστώς των αποδυτηρίων και να μην αγωνιστούν . Έτσι άραγε προβάλλουμε την αθλητική άμιλλα;

Φυσικά το πρόβλημα στέγασης δεν λύνεται με το να ξεσπιτώσεις κάποια ομάδα από το γήπεδο  γιατί αυτή η λύση προτάθηκε .

Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου  να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο Παραλίας που έμεινε ημιτελής εδώ και 3 χρόνια από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή . Για μας όλες οι ομάδες του νησιού είναι τα εργαλεία ανάπτυξης στο χώρο του Αθλητισμού και κάθε φορά που υπάρχει κάποια παράλειψη με πολύ αγάπη θα ακούμε τις παρατηρήσεις τους .»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply