Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απάντηση Φύτρου σε Αργυρούπολη

Published

on

Ο Πρόεδρος του Χαραυγιακού Μανώλης Φύτρος  έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή απάντηση σχετικά με τις καταγγελίες της Αργυρούπολης . Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρει:

«Οι αντιδράσεις των ανθρώπων του ΓΣ Αργυρούπολης είναι ακραίες. Είναι αλήθεια πως συνέβη ένα περιστατικό στην είσοδο του γηπέδου, το οποίο με στεναχώρησε και φυσικά καταδικάζω όπως και όλο το ΔΣ της ομάδας. Όμως, ήταν μεμονωμένο και ως εκεί. Ούτε τρομοκρατία υπήρξε, ούτε συνέβη τίποτα στην κερκίδα που φίλαθλοι της ομάδας μας τραγουδούσαν τα συνθήματά τους χωρίς να πειράξουν κανέναν.

Στο ΓΣ Αργυρούπολης καλύτερα να βρουν άλλους υπαίτιους για την ευρεία ήττα τους, που κατά τύχη, δεν ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Εμείς ως Χαραυγιακός δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Αργυρούπολη, ούτε φυσικά με κάποιο άλλο σωματείο στην Αθήνα.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη ομάδα όταν αντιμετωπίζει τη δική μας βλέπει τα ματς σαν ντέρμπι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, αφού ούτε πρωταγωνιστεί, ούτε ιστορικά ήταν αυτά τα ματς ποτέ ντέρμπι.

Όσο για αυτό που ειπώθηκε για… ηλικιωμένους παράγοντες, έχω δώσει και τη ζωή μου για το Χαραυγιακό υπηρετώντας τον εδώ και πενήντα χρόνια.

Μακάρι να φτάσουν και άλλοι παράγοντες στην ηλικία μου και να ασχολούνται με το ίδιο μεράκι και με τον ίδιο ζήλο με την ομάδα τους και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δεν πτοούμαστε από τα παραπάνω και συνεχίζουμε απρόσκοπτοι στην  επίτευξη των στόχων μας».