Connect with us

6ος Όμιλος

Απάντηση Ψιμουλάκη στον Μανδραϊκό

Published

on

Την δική του –καυστική- απάντηση αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Μανδραϊκού έδωσε ο πρώην τεχνικός των «κυανόλευκων» και νυν του Πανελευσινιακού, Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο ικανότατος προπονητής σε μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε εξαπολύει πυρά στους ιθύνοντες του σωματείου οι οποίοι δεν ανέφεραν το όνομα του στα πρόσωπα που συνέβαλαν στην πορεία της ομάδας χαρακτηρίζοντας τους ως «γερουσιαστές της δημαρχίας». Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

”Τώρα που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα και εκ του ασφαλούς δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Μανδραϊκού και αφού και με το χθεσινό κείμενο τους συνεχίζουν ορισμένοι να προκαλούν χωρίς να αναφέρουν ονοματεπώνυμα, θα ήθελα να δώσω μια απάντηση ως προς τα αναγραφόμενα τους.  Θα ήθελα να θυμίσω σε αυτούς που το παίζουν γερουσιαστές της δημαρχίας και  οι οποίοι μοιράζοντας κείμενα στον τύπο χαίρονται για την μεγάλη τους επιτυχία, τη σωτηρία του Μανδραϊκού, 1ον: ότι με εμένα πέρυσι προπονητή ανέβηκαν πρώτη φορά στην ιστορία τους στην  Γ’ Εθνική και με εμένα κατέκτησαν το Κύπελλο στον τελικό με τον Πανελευσινιακό. Βέβαια ξέχασαν ότι και στο πρόσφατο πρωτάθλημα που μόλις έληξε έκατσα στον πάγκο του Μανδραϊκό για έξι παιχνίδια (σ.σ Ερμής Ζωνιανών, ΑΟ Περιστερίου, Ηρόδοτο, Θύελλα Ραφήνας, Τριγλία Ραφήνας, ΑΟΑΝ), όπως ξέχασαν επίσης να πληρώσουν εμένα και τους αθλητές όσο παρέμεινα εκεί επι 2,5 μηνες. Όλοι αυτοί που το παίζουν εξουσία δεν ήταν ικανοί να πληρώσουν ένα πλήρες γεύμα στους αθλητές όταν πηγαίναμε αποστολή στην επαρχία (σ.σ. Οι παίκτες πλήρωναν ακόμη το μπουκαλάκι το νερό αλλά και τη σαλάτα τους). Το μενού είχε μόνο μακαρόνια και λίγο κοτοπουλάκι, ψωμί και σαλάτα. Ακόμη και το νερό το πλήρωναν οι απλήρωτοι παίκτες από τη τσέπη της. Η μεταφορά των εντός Αττικής αγώνων γινόταν με ένα μινι bus 12 ατόμων.

 Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι έχουν μεγάλη κοιλιά αλλά κοντή μνήμη, δεν πειράζει όμως. Ο κόσμος ξέρει. Αυτοί οι κύριοι πανηγυρίζουν για τη σωτηρία του Μανδραϊκού. Αυτοί οι κύριοι δεν έβρισκαν 50 ευρώ για να δώσουν σε κάποιους αθλητές προκειμένου να μετέχουν στις προπονήσεις. Αυτοί οι κύριοι πανηγυρίζουν για τη σωτηρία της ομάδας λασπολογώντας συνέχεια. Ξεχνούν ότι  αυτόν τον σύλλογο τον έχουν υπηρετήσει αξιοπρεπέστατοι παράγοντες με κύριος και ήθος και όχι λασπολόγοι γερουσιαστές.

Παράλληλα ξεχνούν την επιτυχία μου αλλά και του κ. Γιαλιά ο οποίος προσέφερε τα πάντα στην ομάδα και φέτος λόγω της τεράστιας οικονομικής εμβέλειας που έχει πορεύεται στο τιμόνι του Πανελευσινιακού προσδοκώντας και περιμένοντας την ανοδο με προπονητή αυτόν που ορισμένοι ξέχασαν.

Διέσυραν με τα καμώματα τους τους ποδοσφαιριστές και όμως τα παιδιά δεν μίλησαν ποτέ. Έκαναν αποχή και μια και δυο και τρεις φορές από τις προπονήσεις όμως δεν το έβγαλαν προς τα εξω. Πείναγαν και δεν μίλαγαν. Ε με αυτούς τους κυρίους που σε πρόσφατη δήλωση τους μου κρέμασαν την ταμπέλα του ανεπιθύμητου κλπ εγώ χωριό δεν μπόρεσα να κανω. Όσο και αν θέλουν να ξεχάσουν γιατί έχουν κοντή μνήμη οι αθλητές και εγώ δεν ξεχνάμε. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους αθλητές με τη τεράστια αντοχή και υπομονή που έδειξαν οδηγώντας το σύλλογο στη σωτηρία του. Σε αυτούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και όχι σε αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν το κόπο των παιδιών για την επιτυχία που σημείωσαν. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση προς το κόσμο του Μανδραϊκού

Σταύρος Ψιμουλάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply