Connect with us

stoplekto

Απέδρασε από την Χίο ο Ατρόμητος Πειραιά…

Published

on

Σαν την γάτα με το ποντίκι έπαιξε στην Χίο την Μικρασιστική ο Ατρόμητος Πειραιά, όμως μόλις στο 72΄ μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Μικρασιατικής οι φιλοξενούμενοι, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μαζαράκης σε φάση διαρκείας

Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή, και πολλές χαμένες ευκαιρίες με τους Ουσταμπασίδη, Δανασή, Νταλάκο, Μυλωνά μεταξύ αυτών και 4 δοκάρια(21′ με τον Δανασή, 24′ με τον Ουσταπασίδη, στο 51′ με τον Μυλωνά, και στο 81′ με τον Κπαίνο).

Οι Χιώτες επιστράτευσαν δύναμη πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, κι είχαν σαν αποτελέσμα τον τραυματισμό του Γεωργούλη( μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο) – φόβοι για κάταγμα.

Καλύτεροι των νικητών οι Μαζαράκης, Κολοφώτης, Λοιζίδης, Μυλωνάς, Νταλάκος, ενώ από τους σκληρούς Χιώτες πάλεψαν οι Κουτελάκης, Τσαφαράς, Παλαιολόγος.

Μέτρια η διαιτησία του Κατοίκου (Αθηνών) απέβαλε στο 89 ΄τον Παράσχο

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παλαιολόγος, Κυδώνης, Κεπούτα (68′ Παράσχος), Γαλάνης, Κουτελάκης Φαν., Κουτελάκης Φρ. (55′ Μπουλαζέρης), Αναστασίου, Τσαφαράς, Χανδράς, Μιναδάκης, Μουλάκης (80′ Μοσχούρης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Λοϊζίδης, Μπέλιας (46′ Αθανασόπουλος), Γεωργούλης (λ.τρ.34′ Καπίνος), Μαζαράκης, Νταλάκος, Κολοφώτης, Στεφανής, Δανασής (55′ Καγιώργης), Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply