Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απέδρασε με διπλό το Χαλάνδρι από το Περιστέρι

Published

on

Σε ένα μέτριο ματς στο συννεφιασμένο Περιστέρι, το Χαλάνδρι επικράτησε με σκορ 0-2 του ΑΟ Περιστερίου. Μεγάλη νίκη για το Χαλάνδρι που στάθηκε καλά στο γήπεδο και έκανε μεστή εμφάνιση κόντρα σε έναν μέτριο Όμιλο που μπαίνει σε μπελάδες καθώς σε δύο ματς και μάλιστα εντός, μάζεψε μόλις ένα βαθμό.

 

Ο Σάκης Σάσσαλος έκανε την μεγάλη έκπληξη με την τοποθέτηση του 16χρονου Μανώλη Φανουργιάκη στα γκολπόστ. Ο μικρός έδειξε τρακαρισμένος στο ντεμπούτο του. Η ομάδα του προσπάθησε και πίεσε για να σκοράρει όμως βρέθηκε σε κακή μέρα, έχασε ευκαιρίες και έκανε αβίαστα λάθη. Από την άλλη πλευρά το δίδυμο Ρόππα-Ζυγούρη πρέπει να είναι ικανοποιημένο από την καλή εμφάνιση, με το Χαλάνδρι να υπερτερεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

 

Το σκορ για το Χαλάνδρι άνοιξε στο 13′ ο Σπανός με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, αφήνοντας άγαλμα τον Φανουργιάκη (δοκάρι και μέσα). Ο Όμιλος πίεσε για την ισοφάριση αλλά τα σουτ των Παπαναστασίου και Μπεθάνη ήταν εύκολη λεία για τον Βακερλή. Το ημίχρονο έκλεισε με το οριζόντιο δοκάρι του Κανέλλου στο 44′.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιούται δάφνες ποιότητας. Ο Όμιλος πίεζε, ο διαιτητής διέκοπτε συχνά το παιχνίδι με φάουλ και οι φάσεις ελάχιστες. Σημαντικότερες, το ψαλιδάκι του Παπαναστασίου που πέρασε ξυστά άουτ στο 71′, το συρτό σουτ του Ηλιάδη στο 90′ με τον Παπαναστασίου να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και φυσικά το γκολ του Χαλανδρίου στο 92′ με τον Μπίζα, ο οποίος κέρδισε στο σπριντ τον Λαγκαδινό κ πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Φανουργιάκη.

 

ΑΟ Περιστερίου (Σάκης Σάσσαλος): Φανουργιάκης, Πλέστης (C), Βασίλογλου, Θανόπουλος (79′ Αυγέρης), Χρόνης, Λιαγκόζης (34′ Ηλιάδης), Ιατρούδης (69′ Λαγκαδινός), Χέλμης, Παπαναστασίου, Μπεθάνης, Αργυρός.

 

Χαλάνδρι (Λουκάς Ρόππας-Δημ. Ζυγούρης): Βακερλής, Μέρτης, Παπαδόπουλος, Μαυρουδής, Καρακάσης (C), Χαλβατζής, Λούκας, Σκούμας (81′ Πατσιαβούρας), Κανέλλος (68′ Μπίζας), Σπανός, Γεωργουδάκης (86′ Μπακέας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply