Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Απέκλεισε η Δόξα Αγ. Άννας την Μαρκό (3-1)!

Published

on

Θύμα… έκπληξης έπεσε και η Μαρκό που γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Δόξα Αγίας Άννας και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους «πράσινους», καθώς ήδη από το 12’ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3’ με τον Φέκο.  Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα στο 7’ ο Καλέρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ 5’ αργότερα ο Κάσι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε η ιστορική ομάδα ήταν να μειώσει στο 75’ με τον Μπάστα σε 3-1. Διαιτητής ήταν ο Γιαλούρης με βοηθούς τους Οικονόμου και Τσιαλογιάννη.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: Βλάχος, Κωστίδης, Γεωργόπουλος, Φέκος, Σιδηρόπουλος, Αρχοντής, Καλέρης, Παπαδόπουλος, Κάσι (54’ Σονίδης), Γκουσίν (66’ Νικολάου), Κυριακίδης (69’ Ζωγράφος).

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης, Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς (79’ Μπότης), Κωστής, Τσώνης, Πατσαούρας (72’ Μπάστας), Ρεγκάκος, Δημογιάννης, Φουστέρης (68’ Γκαβασιάδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply