Connect with us

stoplekto

Απέκλεισε τον Νεοπεντελικό η Κοψαχείλα

Published

on

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ημέρας ήταν χωρίς αμφιβολία η αναμέτρηση Κοψαχείλα-Νεοπεντελικός για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2 στην παράταση των ανταγωνιστικών ‘κυανόλευκων’ που παρουσιάστηκαν χωρίς επτά βασικούς ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3′ με πλασέ του Χαλιλάι. Τα υπόλοιπα τέρματα μπήκαν στο συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο και την αρχή έκανε ο Οντατζής για το 1-1 στο 57′. Στο 80′ το συγκρότημα του Δημήτρη Ράπτη είχε δοκάρι με τον Σταμάτη, αλλά το γκολ ήρθε στο 90+2 από κεφαλιά του Τομπουλίδη για το 2-1. Έτσι, όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου, όμως λογάριασαν χωρίς τον Αντωνόπουλο που με την σέντρα σκόραρε… από την σέντρα για το 2-2 της κανονικής περιόδου! Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση και στο 96′ ο Πρίφτης έγραψε για τους ‘κυανοκίτρινους’ το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κυριακουλέα, Βλατάκης.

Κοψαχείλα (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Παιδάκης, Αφουξενίδης (62′ Καραλής), Χιονάς, Τομπουλίδης, Μπορίσοφ, Οντατζής, Κοτσάβριας (46′ Πρίφτης), Κόκκαλης, Μπεϊζάι, Αγγελόπουλος (46′ Μουρτόγιαννης).

Νεοπεντελικός (Δημήτρης Ράπτης): Καραγεώργος, Παναγόπουλος, Φιλιππής (56′ Χαρίσης), Δέκος, Σπυρόπουλος, Κόπανος (98′ Πρόντα), Σταμάτης, Αντωνόπουλος, Αγαπητός, Χαλιλάι, Σαγματόπουλος (50′ Χειλάς).