Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απέκτησε Αυγέρη ο Απόλλωνας Χαλανδρίου

Published

on

Στην απόκτηση του Ηλία Αυγέρη προχώρησε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις υποδομές της ΑΕΚ και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει σημαντικά.

Το κειμενο

Με τις καλύτερες συστάσεις, τόσο για την αγωνιστική του αξία όσο και για τον καλό του χαρακτήρα, που για εμάς αποτελεί κύρια προϋπόθεση, επιλέχθηκε να έρθει στην ομάδα μας ο 18χρονος (14/2/2001) μέσος Ηλίας Αυγέρης.

Από 11 ετών έως σήμερα, ο Ηλίας διετέλεσε βασικό στέλεχος όλων των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, με τελευταίο σταθμό την Κ19. Μένοντας ελεύθερος από την Ένωση, προτίμησε τον Απόλλωνα για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αφού τον κέρδισαν όλα όσα πληροφορήθηκε για εμάς.

Το νέο μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα έχει ήδη γνωριστεί με τον κόουτς Χρήστο Βλάχο, ενώ χθες προσήλθε στο γήπεδο της ομάδας προκειμένου να υπογράψει, παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Ξυπολιτίδη και του γενικού αρχηγού Φίλιππου Κοτσαύτη.

Ο Ηλίας φάνηκε πολύ διαβασμένος για τον σύλλογο και ανυπόμονος εν όψει της νέας σεζόν. Αμέσως μετά, δήλωσε στο apollonhalandriou.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Γνωρίζω καλά σε ποια ομάδα έρχομαι. Μια ομάδα με πλάνο, ποδοσφαιρικό και διοικητικό, αλλά και ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Απόλλωνα που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών».

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να ζήσει πολλές χαρές μαζί μας!