Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απέκτησε τον Ιωάννη Μεσσήνη ο Περαμαϊκός

Published

on

Η Διοίκηση και τα μέλη του ιστορικού σωματείου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με ένα πολύ μεγάλο παίκτη γνωστό στο χώρο του ποδοσφαίρου και δη το Πειραϊκό , τον Μεσσήνη Ιωάννη  ο οποίος είναι 21 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνισθεί με τα χρώματα αυτά της ΑΕΚ με την  Κ20,του Απόλλων Αθηνών,  της Προοδευτικής , του Μαρκό ,  του Ερμή Κορυδαλλού με γεμάτες παρουσίες στην Γ εθνική και όχι μόνο.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό μέσο ο οποίος  αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις  της μεσαίας γραμμής και ξεχωρίζει για την άρτια φυσική κατάσταση του και την απίστευτη κυκλοφορίας της μπάλας δίνοντας μας μια ξεχωριστή δυναμική συμπληρώνοντας τον ήδη εξαιρετικό σχεδιασμό της ομάδας μας.

Ο Γιάννης είχε προτάσεις από σωματείο της Γ εθνικής και από ομάδες της Αθήνας αλλά με το project που του παρουσίασε ο προπονητής μας Ανδριανάκης Αχιλλέας αλλά και με συνομιλία που είχαμε ως Διοίκηση με τον παίκτη δεν χρειάστηκαν  παρά μόνο λίγα λεπτά για την συμφωνία. Άλλη μία μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας η οποία δείχνει την τρομερή οργάνωση και την μεθοδικότητα ομάδας που συνήθως χαρακτηρίζουν σωματείο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Στόχος μας είναι πλέον το ελκυστικό ποδόσφαιρο και η σταθερότητα του Σωματείου μας στην Κατηγορία  και όχι τα πυροτεχνήματα και οι αυτοαποκαλούμενοι Πρωταθλητές όπως διαβάζουμε συνεχώς για ένα πρωτάθλημα που δεν τελείωσε ποτέ.

Να θυμίσουμε λοιπόν σε όλους ότι έχουμε προπονητή τον Αχιλλέα Ανδριανάκη και έχουμε αποκτήσει παίκτες όπως ο Τσιάκος ,Κουτσογιαννόπουλος , Καββαδίας , Μικρούλης , Δεληβασίλης, Σιάνος ,Μακαρονάς παίκτες με εξαιρετική παρουσία αδιαμφισβήτητα και υπενθυμίζουμε από τον περσινό κορμό της ομάδας αυτούς που θέλαμε τους κρατήσαμε !….Και ακόμη συνεχίζουμε…

Σε όσους λείψαμε κακοπροαίρετα λοιπόν έχουμε να τους πούμε το εξής….

Guess who is back….

Πάμε γερά, Πάμε Περαμαικάρα΄΄