Connect with us

Uncategorized

Απέκτησε τον Κωνσταντόπουλο o ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Η ενίσχυση του ΠΑΟ Ρουφ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ώστε η ιστορική ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την απόκτηση των Βασίλη και Κώστα Μιχελή, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έδωσε τα χέρια και με τον 29χρονο Χρήστο Κωνσταντόπουλο.

Πρόκειται για προσθήκη που αναμένεται να προσδώσει σημαντικές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα των Μελισσίων ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την παραμονή στην Δ’ Εθνική με την ομάδα των βορείων προαστίων. Συν τοις άλλοις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ Ρουφ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Καλαμάτα, την περίοδο που η «Μαύρη Θύελλα» συμμετέχει στην Football League. Όπως γίνεται αντιληπτό ο 29χρονος άσος διαθέτει την εμπειρία ώστε να συνεισφέρει στη νέα προσπάθεια του σωματείου.

Έπεισε ο Ασημάκης!

Παράλληλα με την μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Λευτέρη Ασημάκη που πέρυσι έπαιζε στον Αήττητο Σπάτων στο 9ο όμιλο. Ο 24χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, στη συνέχεια μεταπήδησε στον Θρασύβουλο (Σούπερ Λίγκα, Football Leagueκαι Football League 2) ενώ έχει αγωνιστεί και με τον Αθηναϊκό στην Δ’ Εθνική.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply