Connect with us

stoplekto

Απέραντη θλίψη στο πειραϊκό ποδόσφαιρο, “Έφυγε” ο Σταύρος Μορφόπουλος

Published

on

Με τον χειρότερο τρόπο φεύγει αυτό το αγωνιστικό έτος. Από χθες σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Πειραιά θρηνεί την απώλεια του Σταύρου Μορφόπουλου, ενός σπουδαίου ανθρώπου και παράγοντα, που “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς μετά από σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Σταύρος Μορφόπουλος αποτελούσε τα τελευταία χρόνια την ψυχή των Μικτών ομάδων του Πειραιά, καθώς ήταν Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μικτών της ΕΠΣ Πειραιά. Στο παρελθόν επίσης έχει τιμήσει με την προσφορά του το ιστορικό σωματείο του Αργοναύτη.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά:

“To Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την ξαφνική απώλεια του Σταύρου Μορφόπουλου, ενός ακούραστου εργάτη του χώρου & Αντιπρόεδρου της Επιτροπής Μικτών ομάδων της Ένωσής μας.

Η θλίψη για την απώλεια του Σταύρου είναι μεγάλη, η Ε.Ε. ,τα μέλη των Επιτροπών Μικτών ομάδων & Υποδομών εκφράζουν τα  ειλικρινή  τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Μορφόπουλου ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου”.

 

Ανακοίνωση μας έστειλε και ο Ποσειδών  Χατζηκυριακείου:

 

“Η οικογενεια του Α.Σ.Χ. Ποσειδων εκφραζει τα θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του για την απωλεια του φιλου πανω απ’όλα Σταυρου Μορφοπουλου και συνεργατη στις ακαδημιες μας. Η ειδηση του ξαφνικου θανατου ηταν ενα μεγαλο σοκ.Ηταν ενας αξιολογος ανθρωπος με ηθος που μονο καλο εκανε στο Πειραικο ποδοσφαιρο και ειδικα στις υποδομες που υπεραγαπουσε.Να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει και δεν θα τον ξεχασουμε ποτε. Δ.Σ. Α.Σ.Χ.Ποσειδων”.