Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απίθανος Αστέρας, κόσμος και Τσιαντής!

Published

on

Εκπληκτικό ποδόσφαιρο έπαιξε και πάλι ο Αστέρας Εξαρχείων που επικράτησε της ΑΕ Μεταμόρφωσης με το ευρύ 4-0, ενώ και οι οπαδοί του έκλεψαν την παράσταση γι’ακόμη μία φορά καθώς βρέθηκαν στο γήπεδο περίπου 250 φίλαθλοι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με το αυτογκόλ του Τετριμίδα, ενώ στο 53′ ο Τσιαντής πέτυχε το γκολ της χρονιάς με φοβερό σουτ περίπου από το κέντρο του γηπέδου κάνοντας το 2-0. Στα τελευταία λεπτά οι «μελανόλευκοι» ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ύστερα από τα τέρματα του Χάσκα στο 75′ και του Μουζάι στο 88′. Άτυχοι στάθηκαν οι Δανιήλ στο 64′ και Κυρίτσης στο 72′ οι οποίοι σημάδεψαν τα δοκάρια του Αρβανίτη. Άψογη η διαιτησία των Γεωργή, Μπαϊρακτάρη και Λυμπερόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μήτρο, Φιλιππόπουλος (70′ Χάσκας), Νάτσης, Ντάτσης, Σταματόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μουζάι, Τσιαντής, Καραγιάννης (71′ Μυλωνάς), Κυρίτσης (81′ Κατσάνης), Δανιήλ

ΑΕΜ: Αρβανίτης, Μιχαλόπουλος Α. (76′ Παπαγεωργίου), Βανδώρος, Μιχαλόπουλος Φ., Τετριμίδας, Κοκκινόπουλος, Σαμπάνης (79′ Κουκάς), Δαβερώνης, Χατζησπύρου, Καραγιάννης, Νικολάου (46′ Γρίμμος)

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply