Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ανατροπή η Αναγέννηση Πετρούπολης, 2-1 τον Αστέρα Γλυφάδας

Published

on

Αν και βρέθηκε να χάνει μέχρι τις καθυστερήσεις του ματς η Αναγέννηση Πετρούπολης κατάφερε να πετύχει μια απίστευτη ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1 επί του Αστέρα Γλυφάδας.

Πέτυχε έτσι την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς και έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 3.

Οι γηπεδούχοι είχαν φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε αποκλειστικά με αμυντικούς σκοπούς, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Με την έναρξη του 2ου ο Χρυσικός με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 0-1, παγώνοντας την Πετρούπολη. Λίγο έλειψε μάλιστα η ζημιά για τους γηπεδούχους να γίνει μεγαλύτερη, αλλά η προσπάθεια του Χρυσικού και πάλι σταμάτησε στο δοκάρι. Η Αναγέννηση στη συνέχεια πίεσε ασφυκτικά και έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Κώτσια στο 85′ να σημαδεύει το δοκάρι.

Και ενώ όλα έδειχναν πως θα γίνει η έκπληξη, στο 90+4′ ο Τσιάνος με σουτ πάνω στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 90+6′ ο Κώτσιας με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1, δίνοντας μέσα σε έξαλλους πανηφυρισμούς τη νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Χρυσικού στο 78′ με 2η κίτρινη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Ντίνος (46′ Ντατσόπουλος) (70′ Ζουμής), Κώτσιας, Χριστοδουλάκης, Τσόπας, Μαχαίρας, Λιάπης (62′ Σχίζας), Δήμας, Τσιάνος, Διπλάρης, Τσαούσι (46′ Γκελμπέσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θυμιανός, Λυμπερίου, Ζαμπαράς, Φαρές, Μαντικόπουλος, Μπρίνιας, Πάσσαρης (75′ Παντελιάς) (82′ Μπατζάκου), Μακρής, Μέρμηγκας (58′ Καραβίδας), Χρυσικός, Πασπαλάκης.